Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

miercuri, 25 aprilie 2012

I want to slaughter them

Aş vrea să le dau cu capul de marginea
unei bănci din clasă până le văd
creierii zburând.

           Lumea este contaminată şi dusă spre distrugere cu fiecare râset prostesc din mijlocul unei ore de curs. Eu pe oamenii ăştia i-aş omorî cu munca, pentru că pe băncile şcolii n-au ce căuta. La şcoală să vină numai oamenii care vor să înveţe, care au capacitatea să devină cineva. Nu să se corcească poparele şi rasele, ca să nu mai zic de corceala unei educaţii proaste, ca să se umple lumea de proşti. În mormânt cu ei! Pământul ăsta e prea plin de retardaţi. 


           Eu sunt o persoană foarte tolerantă. Fooaaaaaaaaaaarte tolerantă, suport multe fără să comentez şi nu iau nimic în serios. Dar să nu-l pună dracu' pe idotul retardat să vină şi, nuu, nu mă interesează ce zice sau face, dar să nu mă umilească. Că-i bag un pix pe o ureche până îi iese pe cealaltă.
           Astăzi am avut parte de o doză de nervi pe care nu ştiu cum am suportat-o. S-a întâmplat exact ceea ce nu doream: am "îndrăzniiiit" să deranjez o mahalagioaică ţaţă proastă care a venit cu hoarda ei de idioate nefutute pe capul meu. Nu suport scandalurile astea ieftine, aşa că am tăcut şi m-am abţinut să nu le dau cu capul de pereţi pe idioate; n-am vrut să le dau vreo şansă să zică că eu le-am zis ceva. Şi, ironie! ele mi-au zis mie că "eşti fatăăă, adică cum aşa?!", când ele se comportă ca nişte măgăriţe. Defapt nu, că insult săracul animal.
           Şi râdeeeau. Doamnee cum râdeau, zici că se uitau în oglindă! De nu s-ar îneca într-o zi de atâta râs, sursele astea de poluare fonică.

           M-am săturat de şcoala aia în care pute a prostie [la propriu, acolo chiar miroase a ceva scârbos]. La vară mă mut şi le las pe fete să râdă când se uită una la alta. Şi totul a pornit de la cea mai delicată observaţie pe care am făcut-o odată cuiva. Delicateţe, fetelor, nu ştiţi măăăi ce-i aia?! Aaa, stai, că voi habar n-aveţi să căutaţi într-un DEX. Din nou =)).

Sadistic mode.

Kokoro wo kowashita.
 Ştiu că am greşit kanji-ul pentru "kokoro" [inimă] pentru că l-am scris din amintiri.

3 comentarii:

 1. Știu cum e xD La mine a fost în școala generală, apoi cu liceul lumea s-a mai deșteptat. Adică la liceu de obicei vin tot soiul de oameni. Noi însă avem oameni cu o situație financiară mai bună ( să fiu delicată, să nu zic că put a bani ) și sunt așa mai cu nasul pe sus. Dar e ok. Îi înțeleg că nu au alt hobby decât să își răspândească prostia.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. La mine e invers! În generală lumea era mai deşteaptă, acum la liceu suntem o clasă de tot soiul de oameni şi nu ne înţelegem mai deloc. Eu i-am suportat îndeajuns şi dovada de prostie de ieri a umplut paharul, pentru că fetele alea nu mai au salvare. Ştiu că poate am vorbit urât despre ele, dar faţă de ele, asta e nimic :<.

   Ștergere
 2. Off,Lasa ca Vine Misa cu mitraliera :)). Like Black Rock shooter if u know what i mean.And then we can slaughter them togheter,nu?

  RăspundețiȘtergere

 
back to top