Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

luni, 23 aprilie 2012

Dulceaţa mă disperă

Lumea pe care o privim
se învârte în cercuri disperate

       Şi asta fără vreo orbită. Viaţa îşi continuă cursul fabulos şi strălucitor, cu sau fără noi, fie că alegem să-i orbim pe alţii cu strălucirea noastră sau să ne lăsăm orbiţi de strălucirea altora. Cel mai frumos lucru este că nu există o cale de mijloc.


       Am realizat că zilele mele de şcoală merg cam aşa: mă trezesc, mă chinui să supravieţuiesc, apoi mă culc şi de la capăt. Plus anime-urile răsfirate între aceste trei activităţi. Azi de dimineaţă îmi căutam în cap o tonă de pretexte ca să scap cumva de şcoală, dar mi-am zis că nu-mi mai permit să lipsesc cu jigodiile alea de teze care se apropie. Mai sunt doar şapte săptămâni de şcoală...FUCK YEAH! Şi asta pur şi simplu pentru că nu ştiu cum am să rezist. Bitch please! Cum a rezistat până acuma, cu 9 la mate fără să ştiu nimiiiiiiiic. România şi sistemul ei mă prostesc. Colegele mele sunt ca cei trei iezi, iar eu sunt capra [mereu acolo să le dau în cap cu iubire >:)].
       M-am uitat la cel mai recent episod din Aquarion Evol [sau the what the fuck smexy show, ep. 17] şi tot ce pot spune e că e bine că sunt singură în casă. Pentru că ai mei s-ar fi speriat dacă m-ar fi auzit. Noul opening este o nebunie [sună cam aşa: "eşti atât de frumos încât mă disperi (...) hai să ne iubim ca două anime sălbatice"...asta sună urât, nu? =))]. Show-ul în sine evoluează rapid, fabulos [mai rău ca Sharpay!], cu fustiţe, vise pentru viitor şi pumni şi banane; clişeul continuă cu superbitate, umplându-mi fiecare zi de luni cu câte un hohot nebun şi nesăturat de râs. Îl recomand oricărui fanatic nebun obsedat care vrea ceva în doze tari. Apropo, azi când profa de info a menţionat că vom face un "joint" cu clasa de mate pentru nuştu ce chestie, o idioată a sărit în sus, că doar ea visa fumuri aromate, nu şcoală.

The confession of the millennium. Asta da iubire!

Happiness >.<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top