Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

joi, 26 aprilie 2012

Discovery

Descoperind din nou universul magnific,
mi-am dat seama că n-am fost niciodată singură.

        Mereu m-am avut pe mine, mie. Şi m-am crescut singură, m-am modelat aşa cum am vrut, dar totuşi n-am putut să scap de defectele mele. M-am acceptat aşa cum sunt, poate că m-am supraestimat, dar măcar am fost conştientă că am şi calităţi. M-am lovit şi am fost lovită de multe, poate că am devenit insensibilă, şi cu fiecare cântec aş fi plâns. Dar eu nu plâng. Decât pentru mine, mie.


        Ziua de astăzi a fost relativ liniştită faţă de carul de nervi care mi-a fost turnat pe gât ieri. Am realizat că am trecut prin clasa a 9a ca prin brânză, nu am acumulat sau învăţat prea multe lucruri noi. Doar m-am chinuit să supravieţuiesc. Penibil, şcoală penibilă. Ora de istorie a fost o prostie şi pierdere de timp totală, am stat să-i ascult pe colegii mei cum scot pe gură perlă după perlă.
        M-a sunat Misaki şi mi-a spus că vrea să mă vadă şi că mă iubeşte. E ciudat...sentimentul ăla minunat pe care îl ai atunci când cineva răspunde sentimentelor tale prin recunoştinţă şi altele mai profunde. Şi am cunoscut pe cineva. Am vorbit cam...5 minute pe mess, străini totali fiind, am făcut schimb de telefoane şi cred că am stat cam o oră de vorbă. Despre KISHOW, Kamiyan, JunJun şi alţi nebuni din ăştia; nu-mi vine să cred că există cineva care să-i ştie pe frumoşii ăştia şi GRANRODEO, la un loc, în ţara asta! Entuziasm întins la maxim, păcat că nu stăm în acelaşi oraş.

        Cât despre anime, văd multe on-going-uri. Azi de dimineaţă am văzut Acchi Kocchi şi mi s-a părut foarte drăguţ; zilele trecute am văzut Shirokuma Cafe şi am murit de râs. Am să văd Sukisyo, trebuie să strâng bani pentru Otaku şi, genii cunoscătoare de anime, poate ne vedem acolo. I like to give shout-outs :)). Cum a fost la Niji, când a intrat Marc în baie la fete. Lucru total natural de altfel.

Happiness >.<

2 comentarii:

  1. Uh, pai, cand am vazut postul chiar ma intrebam daca sunt cumva si eu mentionata prin vreun loc. Ma simt mandra ca am fost :)). O sa fiu sincera si o sa spun ca nu am citit decat partea cu mine... hehe. In fine. Acum se presupune ca ar trebui sa inchei. Eh, incheiere incheiere... Eh... GRANRODEO!! \m/

    RăspundețiȘtergere

 
back to top