Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

joi, 8 martie 2012

Behind the window

Te vei transforma în cenuşă,
doar ca să înfloreşti.

       Încep să am vedenii, de când cu Shiki. O văd pe fata asta cu părul roz, ochii roşii fără viaţă şi un zâmbet mort, pe Megumi, la fereastra mea, în spatele perdelei de lumini. Îi zâmbesc cald înapoi, îmi trece un fior prin oase, şi când mă uit a doua oară, nu mai e. Asta pur şi simplu pentru că vreau să o văd.

       Nu mă sperii uşor şi nu-mi place să mă vadă alţii speriată. Am momente în care-mi trece spaima prin oase şi am impresia că e cineva în spatele meu, totuşi. Dar niciodată nu mă întorc. Ţipetele nu mă sperie, îmi plac. Poate pentru că şi mie îmi place să ţip.
      Astăzi, printre altele, mi-am amintit de nopţile lungi de vară pe care pe pierdeam cu Andra la Vedea, de zilele în care visam la Hotel Cişmigiu prin lifturi şi la serenadele de pe blocuri. Zilele astea, încercând să trăiesc în gălăgia inutilă şi disperată pe care o fac fiinţele din jurul meu, mi-am dat seama că oamenii sunt la fel, peste tot. Că orice ţipăt sună la fel, oriunde şi oricând, atunci când e urletul disperat pentru atenţie al unor fiinţe corupte.

      Clasa mea a început să facă de serviciu pe şcoală. De câte ori un profesor strigă catalogul: "cutare e de SERVICI", trâmbiţează pupezele din fundul clasei. La ora de română, profesoara le corectează de 5 ori şi ele tot proaste rămân. Şi ţiipă, şi mai tare. Parcă eram filologi, fetelor, nu pupeze fără creier. Nu. Mai. Suport.

Happiness >.<

După PLUNKLOCK mă apuc să ascult Buck-Tick.
Şi am o idee de continuare pentru asta. Want it [Misaki]?
Şi acum îmi iau doza săptămânală de fiori cu Another. Aaah, fiori ăştia. Acum văd alte prostii la fereastră.
[edit after some minutes] Deja am văzut episodul de săptămâna asta! IRONIE.
[another edit] I'm so trolling you >:).

Gotta love GRANRODEO.
 Şi Misaaaki, au folosit melodia asta superbă pentru ultimul joc Angelique. *PAINFUL FACEPALM*.

[eeeedit] Or more trolling. I FOUND GOLD. 
Şi astfel postarea asta devine o adunătură nedefinită. 
But still, I want to be the only woman singing next to that man. I find myself more suitable. Like a lady. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top