Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

joi, 1 martie 2012

Mărţişor

E 23:48.
Teee roog nu te fă mâine 
până nu termin de scris >.<

        Ziua asta care tocmai a trecut a avut un anume efect asupra mea de când eram copil. Azi de dimineaţă mi-am amintit de acele felicitări pe care le făcusem în clasa întâi de ziua mamei, pe care mama încă le mai păstrează şi le preţuieşte. Ciudat, numai de amintiri nu credeam că voi pomeni.

        Astăzi am ajuns târziu la şcoală, doar ca să constat că numai doi dintre cei cinci băieţi din clasa noastră sunt prezenţi. Mi-a venit să râd, sincer. N-am dat mărţişoare profesorilor sau altcuiva [că zilele astea se poartă mărţişoarele între fete, no problem] pur şi simplu pentru că eu mă complic să cumpăr ceva pentru cineva atunci când vreau cu adevărat să dăruiesc un cadou material care să reflecte şi măcar un pic din sentimentele mele. Asta, şi faptul că mi-a fost lene să merg să cumpăr mărţişoare. Ironic a fost că pe drum spre şcoală m-a sunat mama, ca să-mi zică să nu cumva să dau banii pe mărţişoare, că a primit ea destule.
        În fine, habar nu am de ce, dar toată ziua asta mi-a amintit de White Day a japonezilor, care practic n-are nici o legătură. Apoi am dat un search pe wikipedia ca să aflu că mărţişorul ăsta e unic, al nostru, al românilor. Parcă mi-a crescut un pic mândria de român în mine :)).

Marele meu mister este următorul: cam din clasa a...5a sau a 6a n-am mai simţit acestă 'sărbătoare' în modul în care mă aşteptam să o simt [şi de schimbarea asta îmi aduc bine aminte]. Ciudat e că mă întreb dacă e vina mea. Orice tâmpenie de genul ăsta mă face să mă îndoiesc.

Happiness >.<
Still listening to Yuyoyuppe \m/.

[Edit after midnight XD] M-am apucat de ascultat alt album al lui yuppe [ ゆよゆーっぺ], şi anume MISERICORDIA, unde vocalistă este superba Hanatan. O să vă omor deci cu un alt review cât de curând.
[Edit after the 5th track] oh maah fucking gawwd this is AMAZING. It's so amazing it hurts. Really.

2 comentarii:

  1. Eu am dat la câteva fete din clasă mărțișoare și am trimis 2 plicuri unor fete care stau în alt oraș și îmi sunt foarte bune prietene, iar prietenei mele apropiate din oraș i-am dat tot așa într-un plic un mărțișor. Pentru profe am luat 2 buchete de flori. ( diriga și doamna director adjunct )

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos, măcar tu te-ai bucurat de partea asta a sărbătorii. Eu sunt clasa a 9a, deci şcoala şi profii sunt încă noi şi pur şi simplu n-am simţit că vreau să dau cuiva vreun mărţişor, nici măcar din simpla responsabilitate insuflată de sărbătoare în sine. Dirigăi îi voi da pe 8 martie, totuşi.

    RăspundețiȘtergere

 
back to top