Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

sâmbătă, 3 martie 2012

Innocent Girl

sau "Întuneric înflăcărat"
Compoziţia de mai jos
poate fi percepută, într-o anumită măsură,
perversă sau chiar nebună.
V-am avertizat.


    Draperiile grele nu mai acopereau ferestrele ca în zilele însorite în care camera era goală. Acum luna îşi zâmbea lumina rece prin ferestrele înalte, făcându-i pielea să strălucească şi orbindu-i universul. Îşi deschise gura uşor şi respiră greu şi sonor. Nici ea nu mai ştia ce face. Acele două perechi de ochi care o priveau în moduri atât de diferite, şi totuşi cu aceeaşi dorinţă, o speriau prin simplul fapt că o excitau. Doar unul nu era de ajuns.

     Amândoi erau posesivi, fiecare în felul lui, iar jocul devenea astfel cu fiecare secundă mai pasional pentru că nici unul nu era sigur pe cine vrea să domine. Nici unul nu iubea cu adevărat, fiecare vroia doar o aventură pe care să n-o uite. Şi astfel universul din acea cameră devenise un spaţiu închis în care avea să se consume explozia dorinţelor.
     Jinguiji făcu primul pas, pur şi simplu pentru că el ar fi fost primul care nu se putea sătura doar uitându-se. Deşi priveliştea care-i era oferită lui şi lui Hijirikawa era mai mult decât superbă. Haruka, care acum stătea rezemată de perete, lăsând întunericul să-i ascundă puţin privirea arzândă, fusese totuşi ultima care renunţase la haine.
     Atunci când Jinguji îi atinse pielea rece şi albă, corpul ei se arcui uşor într-o tresărire fierbinte. Mai întâi blondul se linse pe buze, apoi se aplecă uşor pentru a îi lăsa şi ei o dâră de salivă pe pulpa piciorului. Limba lui o luă uşor în sus, lăsând în urmă o senzaţie intensă, ajungând uşor la sânul ei. Îi supse uşor sfârcul, iar ea îşi lăsă uşor capul pe spate şi expiră lung. Jinguji profită de moment şi o sărută pasional şi apăsat, jucându-se lent cu limba ei, doar pentru a-i vedea privirea plină de dorinţă. Ea ar fi vrut să-l sărute din nou.
     Dar atunci Hijirikawa se ridică, şi pentru o secundă, printr-o licărire de lumină de lună, Haruka crezu că vede o privire geloasă amestecată cu o doză de dorinţă neîmplinită. Hijirikawa îşi trecu mâna prin părul lung al lui Jinguji, doar pentru a-l trage mai aproape. Îl sărută adânc, în timp ce-şi înfigea degetele într-una din fesele lui, pentru ca festinul să fie complet. Poate că în acea scânteie din ochii albaştri ai lui Hijirikawa se afla doza de iubire care ar fi completat aventura. Numai că Jinguji nu avea cum să se mulţumească doar cu atât.

     În acea dimineaţă Haruka se trezi fără să deschidă ochii, iar un miros amestecat şi necunoscut o lăsă confuză pentru un moment. Când lumina îi lovi privirea, îl văzu pe Jinguji care dormea uşor alături de ea. Hijirikawa deja era treaz şi o ţinea de talie. "Nu credeam că voi mai visa după o noapte ca asta.", spuse el încet şi o sărută uşor pe fată. "Am avut un coşmar ciudat." Hijirikawa expiră încet şi lung, iar Haruka putu să vadă o urmă de regret în privirea lui pierdută.

......................................
Am I a pervert? I'll let you answer that.
Continuarea aici

2 comentarii:

  1. Perversiunea perversiunilor ,asa te stiu xD. Ca doar suntem sunge din acelasi sange :))).

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne facem surori de fantezii, sau cum? Mai bine ţi-l dădeam pe Masato ţie decât să-l cuplez cu Jinguji, mai ştii?

    Şi melodia aia, AIA DE SUS, mă distruge. De câte ori o aud pe aia zicând "I feel real passionate" îmi trece prin minte figură răvăşită a lui Haruka.

    RăspundețiȘtergere

 
back to top