Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

joi, 22 martie 2012

Haru no kiseki

E sentimentul ăla nostalgic
din zilele în care râdeam


       Încă mi-e dor de ce aveam acum un an, când descopeream multe şi fiecare moment era unul preţios. Multe s-au schimbat, dar zâmbetele, lumina şi mirosul vacanţei a rămas acelaşi.

       Gotta write this quick, I still got a crapload of homework to do, screw school. Ieri a vorbit tata cu diriga despre absenţele mele făcute din scârba aia de şcoală. Fiecare zi mi se pare o pierdere acolo. Cu soarele ăsta de afară numai chef de şcoală n-am.
      Duminică am avut un noroc chior: am intrat într-un magazin şi am cheltuit ceva milioane bune pentru garderoba de primăvară. De la un timp mi-e aşa o lene să merg să puric magazinele şi să găsesc numa' tâmpenii scumpe şi de proastă calitate. Şi cu ocazia reînoirii garderobei, am făcut curat în şifonier şi-am aruncat jumate din el. Şi pentru că în camera mea nu se află şi şifonierul ăla imens, mama a venit cu geniala idee să-mi pun hainele pe care chiar le port într-un geamantan vechi [antic sau vintage, nu ştiu cum să-i spun] din carton frumos care se potriveşte de minune cu camera mea. Am învelit câteva cutii în hârtie de cadouri ca să fie locul mai colorat, am organizat hainele frumos acolo şi l-am plasat la îndemănă în cameră. De câte ori îl deschid mă simt aşaaaa de EPIC.

      Ieri, la ora de muzică pe care n-o făceam, am ieşit cu fetele în parc. Am purtat o discuţie lungă despre defectele fizice, Meda nu s-a putut abţine să nu le ia pe alea din clasă la rând şi, în final, eu şi Hulya a trebuit să-i băgăm în cap ideea că arată foarte bine. 
      Soarele ăsta parcă face mişto de mine, aşa mă simt când plec la prânz către şcoală. Dar măcar m-am învăţat să văd partea interesantă a lucrurilor, deci reuşesc să zâmbesc zilnic pur şi simplu pentru că aşa vreau. Mâine plec la ţară să iau o doză de aer tare, vise pe dealuri la apus şi alte tâmpenii care să-mi stimuleze latura romantică. 


      GRANRODEO scot un nou single într-o lună, opening pentru anime-ul Kuroko no Basket, la care eu mă voi uita doar ca să-l aud pe Kiyan în fiecare săptămână. Arrrr KISHOW how can you be so addicting?
      Săptămâna viitoare se termină o mare parte din anime-urile de sezon la care mă uit. So get ready for some reviews. Plus, din astea care încep primăvara asta, am decis să mă uit la ciudat de multe. Vedem şi câte mă vor interesa după jumătatea primului episod.

Aaaaand, de ce dracu' mi se blochează calculatorul când intru pe Facebook din greşeală [i'm not a facebook person]. OROARE.

Happiness >.<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top