Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

joi, 12 ianuarie 2012

Working'!!

Se observă apostroful,
deci sezonul 2.

HEEELL YEEAH! Pe naiba, Souma e sadistul meu >:).

     Sezonul doi din minunatul Working!!. Nu credeam că îmi va plăcea atât de mult, nu credeam că voi face aşa ravagii în cameră când voi cânta opening-ul şi nu credeam că voi râde atâta. Mi-a plăcut mult mai mult decât primul sezon. Şi am auzit latura de sadist a lui Kamiyan. Oh god.


     Povestea este continuată de unde este lăsată, în principal este vorba de un grup de ciudaţi care lucrează la un restaurant. Personajele nu prea evoluează, dar povestea să zicem că se mişcă puţin şi apar nişte feţe noi. Plus, it's all about their stupidity.

     Momente epice au fost multe. Cel mai mult m-a speriat ultimul episod pentru că ne-au omorât cu posibilitatea că Popura-chan [pitică pe veci] ar fi crescut. Apoi romanţa dintre Satou şi Yachiyo care este pur şi simplu epică pentru că tipa e îngrijorată pentru el când îl vede că se gândeşte la persoana pe care o place [el], dar e îndeajuns de densă încât să nu-şi dea seama că e vorba de ea. Latura de sadist a lui Souma...este magnifică. Îl iubesc [pentru că vocea lui este a lui Kamiyan, şi pentru că seamănă prea tare cu Izaya, a cărui voce e tot Kamiya], mai ales când îi cumpără acel ursuleţ [controversata Daisy de mai sus] lui Yamada. Apoi apare omul care poate să pareze pumnii lui Inami, surorile lui Takanashi sunt absolut geniale şi, nu în ultimul timp, iese în evidenţă şi tipa aia cu ochelari care era obsedată de normal. Şi umor la maxim. Chiar nu ştiu de ce râd la prostiile astea, în contextul în care puţine lucruri mă fac pe mine să râd. Cică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top