Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Mocirlă

Pentru că orice lucru frumos,
are partea lui hidoasă.


      Cum am văzut că a început să cadă, am aprins luminile de la fereastră doar ca să o pot vedea în spatele lor. The snow, that is. Cât am aşteptat-o, cu o mică fantezie în adâncul minţii mele care ştiu că nu se va împlini. Cazi, şi adu liniştea peste oraş.

      Nu înţeleg de ce un simplu fenomen meteorologic mă poate entuziasma aşa de tare. A nins azi peste capitală, de dimineaţă, cu flugi mari şi strălucitori. Acum mă gândesc că dacă tata nu m-ar fi trezit cu zece minute înainte, nici n-aş fi observat. Am ieşit afară, în oraş cu diferite treburi şi peste cam două ore deja era o băltocăraie şi mocirlă pe jos de nedescris. Sper să mai ningă, să merg în parc şi să îngheţ pe acolo jucându-mă în zăpadă.
      Când am ajuns acasă, am hotărât să-mi fac curat în cameră. Aseară tata a făcut parţial curat în modul lui scârbos care mă enervează de nu mai pot: tot ce trebuia aruncat sau nu trebuia să se afle pe birou, le arunca pe jos. Am strâns hârtiile şi toate cele şi le-am aruncat deci. Apoi am curăţat aspiratorul [înfundat cu praf şi părul meu], am aspirat bine covorul [înfundat cu aceleaşi lucruri], am mutat canapelele şi alte chestii care au curăţat locul. În fundal mi-a venit mie să pun Kuroshitsuji, lucru care mi-a amintit că trebuie să-l revăd neapărat.
      Apoi m-am dus să-l ajut pe tata în bucătărie, făcea o prăjitură. Faimoasa lui prăjitură pe care n-a făcut-o de ani de zile a ajuns monopolizată de mine. Şi bineînţeles că eu voi fi prima care o va gusta. Am avut ceva conflicte cu ai mei, care au dispărut ciudat de repede.

      De ce lucruri aşa de simple mă fac să simt înţepături în inimă? Şi nu mă refer la ce scrie mai sus.

Happiness >.<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top