Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

luni, 23 ianuarie 2012

Cum, e posibil ca o dorinţă să mi se îndeplinească?

Se poate, uite că se poate.
Cea mai stupidă dorinţă mi
s-a împlinit.

       Trăind în lumea mea imaginară, ştiu de mult că-mi lipseşte o doză bună de realitate. Tot ce sper e că atunci când voi lovi cu adevărat cursul vieţii, să nu-mi pară rău. Niciodată nu am fost genul care să regrete, totuşi.


       Ieri am avut musafiri, a fost ziua lu' tata [culmea, eu nu mi-am sărbătorit ziua de naştere şi şi-a făcut-o el]. Mai exact nişte prieteni ce familie cu care, de câte ori ne vedem, ne distrăm. Am luat copii la mine în cameră [trei puştani mai exact] şi a fost relativ drăguţ, mai ales că toţi sunt mai mici decât mine, dar sunt prea geniali pentru vârstele lor. Puştiul mai mare...treişpe parcă avea, a rămas puţin cam mirat când mi-a văzut pereţii [pe jumate plini cu postere cu anime] şi ironia a fost că am reuşit să-l corup să se uite şi el la ceva anime [Ao no Exorcist]. În rest, am cam făcut ravagii cu toţii, copii au mâncat dulciuri la greu şi eu mi-am dat seama că m-am îmbolnăvit.
       Din cauza asta, today I'm skippin' school. Screw it, m-am trezit ieri de dimineaţă cu nasul înfundat, cu gâtul uscat şi iritat şi cu o durere leşinătoare în toate oasele. Am luat ceva medicamente şi mi-am revenit după două ore de somn, dar azi de dimineaţă era mai rău. Şi, ca să fie mai bine, tata nu e azi acasă, aşa că pot să mă uit la anime cât am chef. Plănuiesc să văd Deadman Wonderland [12 episoade, dacă se downloadeză repede, le dau gata într-o zi], de la un timp chiar aveam chef de chestii mai sângeroase. De la un timp mi-am dat seama că nu există un gen anime care să nu-mi placă [cu excepţia ălora cu tsundere].

        Cât despre dorinţă, sâmbătă mi-am zis că ar fi genial să mă îmbolnăvesc şi să scap de şcoală. Şi duminică dimineaţa m-am trezit praf. Teee hee XD

Happiness >.<

2 comentarii:

  1. Frumoasa postare..dar ciudata dorinta pe care ti-ai pus-o!:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eh, uneori te trezeşti că numai lucrurile ciudate şi imposibile pe care le vrei se întâmplă :)). Mersi mult că ai trecut pe aici!

    RăspundețiȘtergere

 
back to top