Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

luni, 5 decembrie 2011

Speed Girl

Postarea asta îmi aminteşte de o alta
cu cuţite şi blondul Katei.
Pe care n-o găsesc =)).
Uite-o. Ahh, good ol' times 8->.


HEEY~ Shake it up baby now!
Ore no uta ga kikitai ka?!
Nani?
Ore no haato wo kometa uta wo kimi dake no tame ni utatte hoshii?!
Sore wa zeitaku de mon da ze...
Ore no uta wo kiita koto no aru iatsu wa hoshi no kazo hodo da ga. Ore no magokoro ga komota wo kiita iatsu wa...
...Kida Masaomi... KIDA Masaomi, KIDA MASAOMI!
Tsumari, ore shika inai dakara na!
Da-ke-do~
Ore ga ore hitori no tame ni utate kita utao, kyou wa kimi dake no tame ni utao.
Konna mika ni ichizo no chaansu wo te ni ireta kimi wa...shiawase monda ze.
Dekireba, kimi mo isshoni utate kure.
Ore ga kimi ni haato wo todokeru yo ni, kimi mo ore ni haato todokete kureru to ureshii.
Maa, kikoenai kedo na~.

Sore ja, kiite kurei...!
        Sayuu, împreună cu Misa şi Shiro hotărâseră să facă ceva inedit. Deoarece Sayuu-chan avea poate cea mai nebună personalitate dintre cele trei prezente, i se atribuise rolul lui Kida Masaomi. Deşi ar fi trebuit să-l dea lui Mamoru, care cu tot cu idioţenia-i specifică care lui Sayuu îi lipsea, l-ar fi jucat perfect pe nebunul blond, parcă un Kida pe tocuri arăta mai altfel. Pentru că fiecare evoluează până la urmă.
        Astfel că, renunţând la uniforma albastră de Raira şi luând exemplul originalului, Sayuuki trase pe ea o pereche de blugi negri, tricoul galben care-i amintea de zilele de liceu, ironie, şi geaca de piele, plus tocurile cerute de ritm. Aveau fetele ceva cu tocurile în ziua aia cu soare. Prea mult soare le cam tâmpise, cu siguranţă.
        După ce onoraseră demi-solul [unde se putea urla ca din gură de şarpe că nici pisicile vecinilor nu se trezeau] cu microfon şi difuzoare pe măsură, Sayuu îşi trânti peruca blondă care n-o definea deloc, dar era necesară, se încălzi puţin cu nişte mişcări tipice personajului şi trase aer în piept. Dar Misa nu se putu abţine, şi numai gândul la mascarada care avea să urmeze o făcu să pufnească într-un râs înfundat, alături de Shiro.
        Se făcu linişte. Sayuuki începuse mândrul monolag specific personajului, gesticulând în acelaşi mod ca şi modelul ei; se vedea clar pe faţa ei că se simţea bine în pielea idiotului blond. Dar sosia lui mai puţin sau mai mult idioată [nici până azi nu ştim cum e defapt], Mamo-chan, alături de Kamiya şi Daisuke veniseră de la cumpărături şi coborâseră la demi-sol cu câteva secunde de începerea actului epic. 
        Monologul se termină, Sayuu luă chitara şi începu să cânte melodia îi sine, o parodie în care ca s-o facă şi mai ironică, cânta cu toată inima. ["Vreau să devin frumos ca un şobolan./Pentru că există frumuseţe care nu se poate găsi în poze."]. La impactul puternicului RINDA RINDAA~, Sayuu trânti chitara de perete, care se făcu cam ţăndări şi continuă cu energie, făcând cu ochiul fetelor, întocmai precum our playerboy Kida <3. Undeva pe la sfârşitul melodiei îi căzuse peruca de la atâta atitudine nebunească şi părul îi era acum liber şi cam vâlvoi. Misa şi Shiro erau ocupate să se înece în râs, astfel că până la sfârşit nimeni nu observase personajele masculine care le invadaseră teritoriul.
       "Acea chestie...ar trebui să fiu eu?”", întrebă Mamoru după ce râsetele se liniştiseră, neştiind dacă trebuie să râdă şi el sau să fie nervos.
        "Ne-au văzut.", se ridică Misa cu o privire care ar fi putut să bage pe cineva în închisoare.
        "Îi omorâm?" întrebă cu un zâmbet nevinovat Shiro.
       "ÎI OMORÂM!" hotărî Sayuuki şi astfel un război de proporţii explozive se apropia pentru cei trei care îndrăzniseră să vadă.
        Sayuuki şi Shiro luară două spade de scrimă uitate într-un colţ, şi începuseră să de dueleze într-un ritm alert.
        "Ichi, nii, san; ichi, nii, san, Mamo-chan wo KOROSU" [Un', doi, trei; un', doi, trei, Hai să-l omorâm pe Mamo-chan!]. Când frumoasa incantaţie era sfârşită, Mamoru avea vârfurile spadelor la doi centimetri de vârful nasului. Între timp, Misa se strecură în spatele lui Daisuke şi era gata să-i pună şi ea o spadă la gât. Dar un eveniment inoportun căzu asupra lor: i se rupse tocul lui Sayuu, urmat de un zgomot urât şi de dezechilibrarea acesteia, care acum era mai scundă.
        "Shit!" exclamă Sayuuki, deoarece spada nu mai era la nasul inamicului. Kamiyan fusese primul care pufnise în râs, ceea ce-l sperie pe Daisuke care în acel moment observase că avea o spadă la gât. Fetele lăsară săbiile jos, Mamoru începu să râdă isteric alături de Kamiya, aruncându-le celor doi nebune o privire sarcastică, iar Misaki şi Daisuke...eei, cei doi dovedeau printr-un sărut lung şi apăsat încă o dată că în dragoste şi război totul e permis

SHAKE IT UP NOW! Misaki, Shiro [and ză bishies ofc] lăv ya <3.

Kamiya sau Izaya, Kida sau Mamoru, Daisuke sau Shizuo, vede careva vreo diferenţă? Până la urmă, pentru că sunt diferiţi îi iubim într-un mod diferit.


De ce nu reuşeşc niciodată să postez înainte de miezul nopţii?! Ira ira suru...grrr. E ora 00:04. Eu trec postarea asta pe luni, nu marţi, pentru simplul fapt că pentru mine se simte încă luni.

Un comentariu:

  1. La mine ziua incepe cand ma trezesc,si se termina atunci cand dorm!:))

    RăspundețiȘtergere

 
back to top