Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

sâmbătă, 3 decembrie 2011

Sayonara Zetsubou Sensei

După ce am văzut 
două sezone din trei,
cred că pot comenta.
Pentru început
ITOSHIKI NOZOMU RULLZ.
Hell Yeah XD!

            Personajul nostru principal, Itoshiki Nozomu, este mereu disperat de faptul că disperarea îl macină. Dar într-o zi o va întâlni pe Kafuka Fuura, cea mai optimistă şi zâmbăreaţă persoană existentă, care, după ce îl salvează de la moarte, îi spune "Cum să vrei să te sinucizi într-o zi aşa de frumoasă?". Şi, pe lângă asta, Itoshiki va afla mai târziu că domnişoara numai zâmbete este defapt eleva lui, el în sine fiind profesor la un liceu unde clasa a cărui diriginte este pare a fi alcătuită din personaje la fel de ciudate. Oare cum arată viaţa de zi cu zi a acestor personaje ieşite din comun? Sayonara Zetsubou Sensei este o descriere exagerat de comică a stereotipurilor de personalităţi specifice adolescentului japonez.
            Ce e cel mai tare la Sayonara Zetsubou Sensei este faptul că, deşi practic e vorba de un personaj masculin cu o latură idioată înconjurat de nu ştiu câte personaje feminine care par că dezvoltă un fel de afecţiune pentru personajul masculin, anime-ul în sine nu este un harem. Şi motivul meu principal pentru care m-am uitat la această chestie a fost pentru că am putut să-l aud la greu pe Kamiya Hiroshi. Still, I kinda liked it enough to post about it.
             În principal o poveste nu există. Din punctul de abordare a vieţii de zi cu zi, seamănă cu Lucky Star aş putea spune. E plin de parodii, umor şi iarăşi parodii ale societăţii, cu tot cu prejudecăţile şi idioţenile ei. Şi, cu Zetsubou Sensei am descoperit încă un seiyuu care chiar îmi place: Ai Nonaka.
            Ca şi grafică, no complaints, destul de bună pentru un anime parodie [a fost chiar un episod care parodia diferitele feluri de animaţie]. La sunet, opening-urile şi ending-urile sunt ciudat de nebune, amuzante şi groaznic de abstracte. Cât despre seiyuu, foarte mulţi, cel mai mult femei [ofc] şi repet, în principal m-am uitat la Zetsubou Sensei ca să aud vocea lui Kamiya Hiroshi [Itoshiki Nozomu, ofc]. I must friggin' make a post about seiyuu. Personaje multe şi complexe. În afară de Nozomu, dintre fete preferata mea e clar Kafuka [cuz she's always blabbering about interesting stuff, i guess], făcută de Ai Nonaka.
             Anime-ul are absolut de toate, parodiază tot ce se poate [de la seiyuu până la chiloţi, de la ideaa de crimă până la salvarea lumii] şi nu l-aş mai vedea încă o dată. 


P.S.: Now I started watching Clannad. I kinda like it.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top