Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

vineri, 9 decembrie 2011

Regrete

Mă întreb dacă vreodată
am regretat ceva cu adevărat


        Poate că e prea devreme pentru mine să ştiu ce înseamnă să regreţi. Poate că niciodată nu voi regreta ceva, poate că orgoliul meu nu mă va lăsa să plâng degeaba sau poate voi realiza că nu sunt chiar aşa de puternică. Cine ştie? Mă întreb ce va fi peste zece sau douăzeci de ani..
        Cunosc oameni care plâng uşor, pe care viaţa îi oboseşte cu o mică lovitură. Şi nu-i înţeleg. Viaţa te va lovi cu putere de multe ori de aici încolo, de ce să plângi pentru alţii şi din cauza altora? Sunt puţine lucruri şi persoane care consider că merită lacrimile mele, şi simt că orgoliul m-a salvat de multe ori. Orgoliul şi o melodie sau alta.
        Poate că asociez prea mult muzica cu momentele importante din viaţa mea, astfel că sunt melodii pe care nu îndrăznesc să le mai ascult. Dar asta e altă poveste. Şi visez prea mult. Nu sunt deloc realistă, habar n-am cum am să trăiesc.
        Îmi pare rău. Pentru mine, pentru greşelile mele şi pentru mândria şi încăpăţânarea mea care simt că într-o zi mă vor distruge. Sper să nu fie aşa. Şi mai regret faptul că m-am ataşat atât de tare de acel cineva încât am plâns ca o proastă când am aflat că era vina mea că ceva neimportant s-a întâmplat. N-am mai plâns pentru cineva [nu din cauza cuiva] de mult. Defapt, niciodată. Drace, trebuie să-i spun chestiile astea dar e al naibii de greu. Oare am să regret cândva că nu i-am spus? Nu vreau să ştiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top