Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

sâmbătă, 24 decembrie 2011

Nyaahahaahaa XD

Nyan cat pe sisteeem!~


        Sunt zile în care reuşesc să râd pur şi simplu pentru că vreau să râd. Pentru că pur şi simplu unele momente sunt atât de epice în simplitatea lor încât îţi taie respiraţia.

       S-au dus nopţile în care pălăvrăgeam despre băieţi, despre probleme şi despre iluzii ale viitorului. Iar acum, când lovim realitatea în toată ironia ei, fiecare moment rămâne la fel. 
       Ieri dimineaţă m-am dus la Mali, ca să-i aranjez laptopul. Am pierdut o zi pentru asta, dar treacă de la mine. Într-un fel a fost bine, pentru că până la urmă ea a rămas peste noapte la mine [şi de aia acuma eu sunt ruptă de somn şi e abia nouă]. Tocmai când mă gândeam că n-am mai stat la palavre de luni de zile.
       Când eram noi copile mici şi proaste ["sometimes I wish I could save you"], tot ce făceam era să vorbim despre băieţi. Bine, poate şi pentru că împărtăşeam acelaşi univers [colege de bancă, iar vara de vedeam şi în fiecare zi într-o săptămână, pur şi simplu pentru că locuim destul de aproape una de alta]. Acum că nu prea mai avem cum să ne vedem [pe naiba, dar fie, se ştie], am sesizat că nu mai avem aşa de multe în comun. Oricum ea are o personalitate pe care n-o suport şi, deşi ştie asta, nu se chinuie să facă nimic, dar n-am chef să stric o prietenie pentru asta. Filozofia naibii, ajunge.
       A rămas la mine deci. Ai mei nu erau acasă, eu şi bunica mea cărei i-a venit geniala idee de a mă pune să spăl pe jos. No problem, am terminat în zece minute, în timp ce purtam o discuţie foooarte constructivă cu nebună'mea pe diverse subiecte. Ne-am retras la mine în cameră, am rezistat cu nyan cat pe fundal cam o jumătate de oră, apoi am început s-o infectez pe Mali cu o melodie superbă ["listen to my heartbeaaaat~"], pentru ca în final să râdem ca proastele când făceam mişto de ultimele episoade din robotzi. Ne-am uitat la Clannad [cică, că doar după ce l-am terminat eu acum o săptămână, destinul nostru ne-a legat şoptindu-i şi ei că trebuie să-l vadă], am râs mult din nimic [nimic=chestii atât de stupide încât nu merită meţionate] şi ne-am culcat pe la 2-3. Iar eu m-am trezit azi la 8.

Nyappiness >.<

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. "Oricum ea are o personalitate pe care n-o suport" deci nu mă suporţi ăhh? :-w Dc să mă chinui să fac ceva? Ştii doar că-s unică ;;). Abea am aşteptat să ajung acasă să bag discografia Three Days Grace pe care o ascult şi acum -pur şi simplu prea multă japoneză pt blonzimea mea-. Deci n-ai mai scris nimicurile alea *laught* thoamne ce funny a fost faza aia epică şi am uitat să-ţi zic, atunci când m-am dus la toaletă m-am împidicat de prag şi am dat cu capul de uşă :-". En fin..tbx oricum >:p

    RăspundețiȘtergere
  3. Haiii taci că ştii că-ţi place Nyan cat b-). Să nu uiţi să-l infectezi şi pe Cosmin >:) [faceţi pariu să vedeţi care rezistă mai mult şi sigur l-ai prins].

    RăspundețiȘtergere

 
back to top