Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

vineri, 23 decembrie 2011

Maraton pe frig

La naiba cu ceasul.
Pentru mine e încă joi.


       Ziua care tocmai a trecut s-a simţit ca o adevărată zi de vacanţă. Am ieşit afară doar ca să fug de frig, am trecut prin locuri mult prea cunoscute pe unde nu aş fi vrut să ajung, am văzut cafeneaua aia în care vreau să creez amintiri şi am mâncat brioşe.
       M-am trezit pe la 11, destul de bine, în contextul în care m-am culcat la 3. M-am ocupat de nişte treburi ale casei, am mai stat la o tură de înjurături cu şoarecele din bucătărie [care în seara asta a reuşit să fenteze capcana fix în faţa mea de-mi venea să-i înfig un cuţit între ochişorii ăia milogi] apoi am sunat-o pe Misa. N-am vorbit cu ea până când n-am văzut-o pe mess, ironie. Ne-am văzut pe la 3 când deja începuse să ningă rar şi neobservabil.
       Când am ieşit de la metrou ascultam o melodie epică care-mi aducea aminte de multe, apoi am văzut-o pe Misaki [care se chinuise să întârzie] fix când se termina melodia. E genial când uneori muzica are aşa un timing bun în momente din astea. Apoi am fost la McDonald's [moartea zilei], am mâncat câte ceva, am chicotit [ce chicotit, era să mă înec de râs când după o jumate de oră ea abia văzuse bradul care era la jumate de metru în faţa ei], am vorbit despre băieţi [ironie!] şi am observat că începuse să ningă pe bune. Aşa că ne-am dus la mine la liceu, ca să-mi iau carnetul de note. Am avut nişte medii destul de minunate, ai mei se pare că au fost peste mulţumiţi [9,11 media pe semestru când eu nu am învăţat nimic, decât pentru vreo două teste şi la geografie pentru că-mi place. i'm a genius b-)]. 
       Liceul meu fiind în centru [Piaţa Romană [i live in Bucharest by ză way =))]], am zis să ne plimbăm pentru că aveam şi pe unde. Am trecut pe la Mc să ne luăm nişte cappuccino cald, apoi am fost la librăria Cărtureşti unde ne-am uitat la nişte manga [englezească, nişte hibride cum ar veni pentru că erau chiar manga], câteva dvd-uri şi nişte suveniruri, dar n-am luat nimic pentru că locul ăla trebuie puricat bine ca să găseşti minuni. Apoi ne-am întors la Misa în zonă, unde ningea destul de tare şi se făcuse întuneric. Aş fi vrut să merg prin parcul ăla întunecat şi gol pe ninsoarea nopţii, dar don'şoarei mele îi era pre frică de întuneric. Mă întreb vreodată dacă voi găsi un nebun care să facă plimbări nocturne cu mine, mie pur şi simplu nu mi-e frică [bine, depinde]. Apoi, ţine-ţi vă bine, am fost din nou la Mc. Pentru că afară era frig, şi am ajuns să comandăm din nou. Şi aşa am decis că în următoarele două luni nu mai calc la fast food. Nu de alta dar am stomacul cam sensibil.
       În sfârşit, ne-am îndreptat spre punctul de despărţire, o staţie de autobuz la care am stat să treacă vreo 6 autobuze doar pentru că nu vroiam eu s-o las în pace. Până n-am jurat cu degeţelul mic că dacă în următoarea maşină nu mă urc se întâmplă nuştu ce, n-am plecat. Mă enerva că se uita lumea la mine când cântam [eu care cânt pe stradă fără probleme], dar ce să-i fac. Nu e ca şi cum e ceva normal. 

Nu mai pot de somn.
Happiness >.<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top