Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

joi, 8 decembrie 2011

Fâs

Tata: "Taci din gură că ai numai 7 la şcoală."
[da, am doi de 7]
"Dar am luat patru de zece săptămâna asta."
"Fâs."

        A zis-o cu o moacă nemulţumită. A zis-o în timp ce număra banii dintr-o cutie roşie, ca să vadă cât am luat de acolo cât a fost el plecat. Şi i-am zis să-mi lase bani, aveam nevoie pentru nişte cărţi, o ieşire deja planificată şi pentru un cadou. "Nu-ţi las nimic, ce nevoie ai tu de bani?".
      Îmi venea să-l omor. Pentru "fâs"-ul ăla zis cu o moacă idescriptibilă. M-am abţinut să nu-l înjur de toate alea, am tăcut şi mă uitam la el cum numără banii. Mâine pleacă, nu că s-ar simţi când e acasă. El vine acasă doar să numere bani. E zgârcit şi niciodată mulţumit, dar în rest e un tată genial.
       N-am să uit în viaţa mea când prima mea notă într-a 8a a fost 10 la mate. A fost o corvoadă să iau nota aia, dar am luat-o. Mama când a auzit s-a obosit să-mi zică un "bravo" sincer, dar el face "doar un 10? să vedem următoarea notă...". Mor când îl aud. Niciodată nu mă laudă, mor pentru asta; recunosc, îmi place când cineva mă laudă, dar să nu zică "fâs"!
      Parcă blogul ăsta e plin de văităturile şi nemulţumirile mele, săracul. Ce pot să fac dacă aşa arată viaţa mea recent? Am nevoie să mă îndrăgostesc, ce dracu', să fie locul ăsta mai siropos. Dar stai...n-am nici un băiat frumos în şcoală. Şi să nu ziceţi că nu l-am văzut eu, o bunăciune iese mereu cumva în evidenţă. La mine în liceu [Şcoala Centrală, fiţe, ce să mai!] nu e un specimen ceva mai interesant. Şi când mergi pe hol, în dreptul băilor miroase urât. Şi locul pute mereu a varză. Şi podele scârţâie. Şi profa de TIC vrea să învăţăm ce purici are un calculator, iar aia de franceză, după ce toată clasa i-am zis că suntem praf, n-a făcut nimic cu noi. Şi eu nici acuma nu am note la engleză, dar am dat teza; asta pentru că profa ascultă un idiot pe oră ca să-i dea cinci. Şi, colac peste pupăză, am o clasă cu nişte specimene de tot felul.
      Vine ziua mea. S-o dau dracului, în viaţa mea n-am simţit că se întâmplă ceva pe 16 decembrie. O singură petrecere am avut, şi aia vai de capul ei. Anul ăsta dracu ştie dacă fac ceva. I don't like to party like crazy, anyway. Şi mai ales să beau sau alte inutilităţi din astea. De băut se bea în excursii nebune cu prieteni buni. Nu că se va mai întâmpla aşa ceva încă odată.
     Clannad e interesant, dar e genul de anime pe care-l termin greeeeu. Pentru că nu mă atrage. Citesc însă Bakuman, care e o manga genială. Cu anime-urile ongoing la care mă uit am rămas în urmă [mai ales cu Naruto, cu care o să trec peste fillere şi o să prind din urmă la iarnă].

Plănuiam să postez asta aseară. E vineri seară, dar trec asta pe joi. Decalaj din cauza unei alte cerţi.

2 comentarii:

  1. Si eu am o colega nascuta pe 16 decembrie.
    Eu m-am uitat la Clannad. Si la after story. Mi-a placut foarte mult, in 2 zile l-am si terminat (da, nu m-am putut desparti de el ).

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi pare bine că ai trecut pe aici. Cât despre Clannad, tot ce ştiu e că nu genul meu şi că-l voi vedea greu. Oricum ştiu cum se termină şi nu ştiu dacă-l voi putea preţui cum îl preţuieşti tu.

    RăspundețiȘtergere

 
back to top