Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

duminică, 25 decembrie 2011

Crăciun Fericit!

Pentru că există zilele astea
în care sufletul ţi se încălzeşte
şi îţi aminteşti ce frumoasă
era lumea odată.

          În fiecare an speră să ningă măcar odată până la Crăciun, pentru că pur şi simplu lumea arată mai pură când e albă şi îngheţată. Anul acesta Crăciunul a fost unul melancolic, neobişnuit şi ciudat de special.

          N-am fost cu familia mea din diferite motive la care mă aşteptam. Într-un fel mi-a părut bine că am rămas în oraş, că am rămas în casa unde petreceam când eram copil mic şi nebun. Dar totuşi mi-am dat seama că îmi e dor de ei şi că ar fi fost mai frumos dacă eram împreună cu ei. De dimineaţă m-am trezit de devreme şi m-am dus la biserică, la biserica la care mergeam cu ai mei când eram mică şi toată lumea mă cunoştea. În ultimii ani nu am avut cum să ajung acolo şi am cam uitat sentimentul pe care mi-l dădea aerul de acolo. Am stat până la sfârşit, nu m-am plictisit deloc [de obicei mi s-ar făcea somn], am ascultat colindele de la sfârşitul slujbei [a venit un grup de psalţi, adică cântăreţi, care au fost pur şi simplu superbi], m-am întâlnit cu persoane de mult cunoscute şi chiar m-am simţit bine. Mi-era dor de acea căldură sufletească pe care ţi-o dă un loc înfipt bine în amintiri. Habar n-am dacă înţelegeţi ce vreau să zic.
          Trebuie neapărat să mă duc acum să setez instalaţia aia de la fereastră, că becurile alternează într-un mod aşa de rapid încât mă doare capul numai când le văd reflexiile. Gata, mult mai bine acum că s-au liniştit licuricii. Şi deja e întuneric afară -.-". Anyway, moşu' a venit ca de obicei cu diverse chestii şi atât de multă ciocolată încât o să-mi ajungă până la anu'.
          În final, vroiam să văd ultimele trei episoade din Mawaru Penguindrum [care tocmai s-a terminat pe 23] dar am găsit un yaoi interesant care devine prioritar. Soul Eater e pe pauză pentru că nu mai am loc să downloadez episoade pe laptop. Deci, cu alte cuvinte, am hardul pliiiiiiiin cu anime b-).

Craciun Fericit! bucurie, ciocolată, zăpadă şi tot ce vă doriţi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top