Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

luni, 7 noiembrie 2011

În ziua în care nu am putut să ţip

"Chiar dacă sunt o constelaţie
aşa de mică şi narcisistă,
nu ţi-aş mulţumi dacă m-ai iubi"


          Când privesc norii care seamănă cu ochii morbizi şi goi ai unei persoane pe care aş fi vrut să o uit demult, parcă frigul care mă înconjoară şi o face pe adormita de lângă mine să se vaite, pare sec şi fără viaţă. Viaţa se scurge cu prea multe melodii pe fundal, şi-mi dau seama că am uitat să preţuiesc ceea ce niciodată nu am avut. 

         Vreau să mă îndrăgostesc. Mai vreau o doză bună de fluturi  în stomac, urmată de nopţi nedormite în care cineva să-mi asculte idealurile imposibile, ca apoi să fiu din nou dezamăgită de idioţenia masculină şi să ajung să nu-mi mai pese. 
          As vrea sa fug. În Wonderland poate, să-l omor pe Pălărierul Nebun şi să devin eu cea mai nebună. Măcar aşa aş putea spune că cerul nu mai pare mort. Dacă te-aş omorî, doar ca să-mi plâng regretul pe umărul tau, m-ai lăsă?

Happiness >.<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top