Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

duminică, 9 octombrie 2011

Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru

sau Betrayal Knows My Name
Bishounen. Demon. Yeah!


           Mi-e lene să scriu despre ce e vorba. Daaaar...


           Acţiunea se învârte în jurul lui Yuki, un orfan care are puteri supranaturale : atunci când atinge pe cineva, el poate vedea întunericul din din inima individului şi exact ce a provocat crearea acelor sentimente. Totul se schimbă când Yuki este salvat de la un accident de Luka Crosszeria, un demon care-i spune "Nu te voi trăda niciodată". Ziua următoare un personaj care pretinde a fi fratele lui Yuki apare la orfenilat, dorind să-l ia pe Yuki de acolo. Băiatul va afla că el este defapt un membru al clanului Giou, un clan cu puterni spuranaturale care luptă împotriva demonilor; mai află de asemenea că el şi Luka s-au cunoscut într-o viaţă a sa anterioară, când Yuki era femeie.

             Anime-ul ăsta seamănă moooort cu Vampire Knight [doar că e shounen-ai]. Personajele, sfârşitul, modul în care oamenii îl văd, totul seamănă prea bine cu VK. So it's a must if you liked ză vampire thing. Personajele sunt desenate superb, peisajele şi cardele sunt cam strălucitoare şi ochii lui Luka sunt argintii. Animaţia şi arta sunt de calitate [if you see it in HD ofc], dar se vede că sunt făcute ca să placă fetelor.
Sunetul...coloana sonoră defapt este genială. Aici nu mă refer neapărat  la opening-uri sau ending-uri, ci mai mult la secenţele muzicale din episoade. Plus, e plin de seiyuu faimoşi : Takahiro Sakurai ca şi Luka, apoi îl avem pe mah fav Miyano Mamoru, Fukuyama Jun, Daisuke Ono, Kamiya Hiroshi şi mulţi alţii. [pare-se că au fost fonduri bune pentru producţia anime-ului].
Personajele: sunt muuulte. O tonă. N-ai timp în 24 de episoade să le reţii numele. Sau nu chiar. Cred că e doar vina şi neglijenţa mea, dar zilele astea nu prea m-am mai obosit să învăţ numele personajelor [sau poate e din cauza timpului]. N-am un preferat sincer, e prea greu să alegi. Luka seamănă prea bine cu Kaname din VK, mă refer la modul în care este loial numai lui Yuki [şi mai au şi nume similare Yuki din UraBoku şi Yuuki din VK, pe lângă faptul că seamănă personajele în sine]. Restul băieţilor, gardienii Zweilt, care trebuie să-l păzească pe Yuki, sunt toţi nişte bunăciuni superbe, care lucrează în perechi, fiecare cu povestea lor. Iar faptul că Yuki [omg this guy's name is eveywhere] a fost o femeie în vieţile anterioare face totul mai interesant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top