Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

duminică, 9 octombrie 2011

Seven Days

Loads of anime and manga reviews comin' up.


         Sincer, când am văzut coperta acestei manga, ştiam că o să-mi placă. Nu ştiu de ce, aveam impresia că o să citesc ceva nou. Şi aşa a fost. Ceva nou şi totuşi cunoscut.


         Am uitat numele personajelor principale. Stai să mă gândesc...nu-mi amintesc. I'll just go look it up. Acum juma de an când încă eram cam la început cu manga, vorbeam cu Misa şi mă gândeam cum poate să uite numele personajelor dintr-o serie care chiar i-a plăcut. Şi zice ea "să vezi că atunci când ai să citeşti tu la fel de multă manga ca mine, n-ai să mai ţii minte toate numele personajelor". Ah, amintiri.
         Buun. Ce se întâmplă atunci când ai doar şapte zile pentru a realiza dacă acel cineva are loc în inima ta sau nu? Shino Yuzuru, un licean în al treilea an, îl va întâlni într-o dimineaţă de luni la poarta şcolii pe Seryou Touji, un tip cu un an mai mic. Despre Seryou se zvoneşte că trebuie să fie împreună cu prima persoană care-i mărturiseşte că-l iubeşte la poarta şcolii, într-o zi de luni, pentru ca toată relaţia să se sfârşească duminica cu crudul "nu m-am putut îndrăgosti de tine". Astfel că Yuzuru, din pură curiozitate, îl întreabă pe Seryou "vrei să fim împreună" în acea zi de luni.

         Shounen Ai. No Yaoi. Yaoi-ul sincer a început să mă cam scârbească de la un timp, dar o să-mi revin cu siguranţă :)). Ce m-a atras la manga asta a fost arta sincer. Apoi mi s-a părut originală faza cu săptămâna. Şi când am văzut că nu e yaoi, am zis că o să-mi placă. Povestea e foarte frumos prezentată, deşi e doar o simplă poveste de dragoste între doi tipi şi problemele lor, este captivantă. Personalităţile celor doi sunt destul de interesante: amândoi sunt în clubul de tragere cu arcul; Yuzuru are o faţă destul de plăcută, iar modul în care trage cu arcul [atunci când îşi aminteşe să mai facă o vizită pe la club] îl face să pară şi mai chipeş, ceea ce-l face destul de popular printre fete. Dar el defapt este un timp destul de neglijent, genul acela happy-go-lucky. În timp ce Seryou este un tip destul de normal, dar în acelaşi timp ciudat: nefiind capabil să-şi uite prima iubire, nu se îndrăgosteşte de nici una dintre fetele cu care este împreună. Asta până când apare Shino Yuzuru, care are acelaşi nume ca şi prima iubire a lui Seryou.

         Manga asta merită citită [it's short like 12 chapters], mie personal mi-a încălzit sufletul. Acum îmi vine să o recitesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top