Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

joi, 27 octombrie 2011

Nu mă trage lenea
să mă duc să-mi fac temele. -.-"

I LĂV AMAIMON <3. Oh, and let's not forget Kamiyan.
           E frig. Razele soarelui care mă orbesc când ies pe scata rulantă din metrou sunt seci şi dispar după câteva ore. Le privesc din clasa mea şi mă gândesc că în două luni am reuşit să-mi fac prieteni. Într-un fel e destul de bine, având în vedere că şcoala mea este cu adevărat scârboasă şi aş vrea să mă mut, dar totuşi s-o iau de la capăt n-ar fi uşor.
           Am terminat de citit Mara de Ioan Slavici [pentru şcoală, ofc] în trei zile şi, tocmai când ajungeam să cred că Slavici e un scriitor cât de cât plăcut mie, sfârşitul cărţii m-a făcut să decid că Slavici ăsta e sec. Groaznic de sec, din punctul meu de vedere. Am mai citit şi Moara cu Noroc [aia şi mai şi], dar parcă Mara a fost mai tolerabilă. Oricum am terminat cu ea şi până când profa de română nu ne spune ce să mai citit, eu mă car cu manga frumos ambalată în ghiozdan. Cea mai bună lectură b-).
           E frig. Îl simt până şi sub oase frigul ăsta care vrea să mă facă să uit că a existat odată vara aia plină de zâmbete. Mai sunt vreo două luni până  la ziua mea [fuuck, să-i zic lu' Misa >:)], şi abia aştept să ningă.
           Ah, da. Şi marea majoritate a specimenelor din clasa mea sunt oripilante. Habar n-am cum de rezist aşa bine.

Happiness >.<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top