Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

duminică, 23 octombrie 2011

Life's life.

Tocmai mi-a trecut prin cap
că sunt multe lucruri care pur şi simplu
nu trebuie făcute.
[cum ar fi să mănânci mămăligă cu chopsticks]


           Mă întreb, oare viaţa se măsoară? Sau se citeşte, sau poate chiar se omoară. Aş vrea să cred că viaţa trebuie să fie mai mult decât trăită.
           Am o grămadă de chestii de care sunt nesigură. De vreo juma' de an îmi frec creierii...să mă apuc de cursuri de japoneză, să nu mă apuc? Am să mă hotărăsc eu odată, până atunci învăţ hiragana din versurile cântelecelor b-). Şi tocmai mi-am dat seama că dacă mă muncesc cum trebuie, îmi ies desene destul de bune. Aseară când îmi construiam ză wall of fame, am zis că ar trebui să mai trântesc pe acolo şi nişte desene de ale mele, doar să fie mai divers. Şi aşa m-am apucat să retuşez un desen mai vechi care a ieşit foarte bine, doar ca să-l trântesc pe perete. Ar trebui să mă reapuc de desenat, când mai găsesc o fărâmă de timp.
            Vreau să menţionez că îmi iubesc inelul [ăla de mai sus + colierul ăla superb care mai e şi handmade]. Am totuşi un sentiment ciudat că n-ar trebui să-l prea port, din simplul fapt că mereu obiectele pe care le adoram foarte mult au avut o soartă urâtă. Adică ieri mi-am pierdut o fundă la care chiar ţineam [o fundiţă albastru puternică dintr-un material ca plasa], ţinând să menţionez că asta e a2a fundă, prima o pierdusem după două zile parcă. Etc., sunt o tonă de troace miştoace pe care le-am pierdut. De la Niji mi-am mai luat şi nişte insigne pe care le ador [aia cu Shizuo şi cu tipa roz, cea cu Undertaker a făcut azi un anişor]. I lăăv anime merch.
           Mâine am şcoală. Fuck. Şi am de citit Mara de Ioan Slavici şi nici nu m-am atins de ea. Mai bine mă uit la Ao no Exorcist [thut anime is awsuuuuum]. Sper că până la Otaku să umplu ză walls of fame [adică să pun postere pe fiecare centimetru de vopsea galbenă de la mine din cameră]. Cât despre Free Hugs, anul ăsta nu m-am dus, plus că au fost mai puţini free huggeri decât la Niji '10. Oricum, am dat hugguri cu drag tuturor cu pancardă. Şi asta pentru simplul fapt că ştiu cum e să mergi pentru prima dată cu free hugs şi să te simţi ca un cerşetor pentru că lumea aia idioată fără sentimente nu te bagă în seamă. Iar cosplay-ul...vai cât de rău îmi pare că Misa nu l-a văzut [că doar n-a răspuns la tel toată ziua, ofc]. Marc a dansat [drace, vroiam să scriu superb]...hmm...cum dracu să zic...a dansat EPIC. That's the word, adică tipul purta o fustă and he was rockin' it. Daaarrrrrr unde dracu a dispărut tipul ăla de făcea cosplay după Shizuo, vroiam să-i facă poză for Izaya's sake >.<
           Aşa că...ne vedem la Otaku. Habar n-am cum o să strâng bani până atunci, Niji '11 m-a lăsat falităăăă. Plus, am de gând să car acel singur volum din Kuroshitsuji pe care-l am în fiecare zi la şcoală. Altă carte mai bună nu există [Sebastiaaan 8->]

It's all about lăv. >.<

Un comentariu:

  1. Buna. Am dat din intamplare peste postarea ta si vroiam sa te intreb daca se poate, de unde ai cumparat inelul lui ciel?
    E superb.

    RăspundețiȘtergere

 
back to top