Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

luni, 3 octombrie 2011

Haramichi (reloaded)


Or smth like:
Marc şi karaoke pe Versailles
sau
Taki şi jocuri spooky
sau
those old awesome days when you feel
like you love everyone and everyone loves you.
Or not.
          Anywayz. VINE NIJIKON. Şi eu sunt falită. Din ce în ce mai falită. Well, măcar pe HITT l-am văzut. [din banii mei. ai mei nici nu s-au obosit să mă întrebe dacă am nevoie de bani când le-am zis de concert. defapt...mă duc să vorbesc cu tata toate tâmpeniile. wish meh luck. brb with loads of stuff].
          No chance. E în conferinţă cu mama. E ca şi cum preşedintele vorbeşte cu prim-ministrul [well, ei acuma parcă vorbeau de dentist, but whutevă >_>]. Trebuie cât de curând să iau un zece la mate şi totul se rezolvă. Oh da.
          Now, yesterday's Haramichi. Genial. Ca de obicei. Măcar odată pe lună am şi eu parte de ceva genial. Păcat că tuta de Misa n-a ajuns. Îmi făcusem şi eu curajul să fac karaoke, dar se pare că n-am mai avut cum. Aşa am timp să mă pregătesc cum trebuie pentru data viitoare. Cuz i wanna see some O____O faces or some *Q* faces. =))). Am cunoscut mai multă lume, adică în 15 minute deja am intrat in mah social mood. Naşpa a fost că la un moment dat, în timpul dansurilor, s-au strâns o tonă de cocalari pe acolo. Să-i ia mama dracu' pe aflabeţivanii ăştia.  
           Movin' on: school. Destul de ok. Dar tot o să mă mut dacă nu devine ceva gen awesome până în decembrie. Plus că Ayano era ceva gen starry eyed când i-am zis că am de gând să mă mut la ea în liceu. Deci măcar dacă mă mut ştiu că sunt aşteptată ;)).
          Am imaginaţie destulă. zilele astea. De aia mi-am luat creioane de colorat noi. Vreau să-mi pun o dorinţă.

Happiness >.<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top