Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

miercuri, 12 octombrie 2011

Hă hă. [SAKANA!]

Ştiam că sunt o persoană nocturnă.
În loc să-mi fie somn eu lucrez.

Oh da. Ce ascult eu la ora 2:02, ţinându-mă cu mâna de burtă să nu cumva să râd şi să mă audă ai mei.
SAKANA! 

            Ar trebui să-mi schimb obiceiul ăsta de a mă culca la 2 noaptea. Nu de alta dar mă cam doare undeva că a început şcoala. Şi azi am avut test. Şi o să mai am teste :)).

            De la un timp am început să observ că lumea mea nu se mai învârte în jurul şcolii, aşa cum era înainte. Acum şcoala este [cum zice mama "locul meu de muncă"] unul dintre foarte puţin importantele lucruri ale vieţii mele. Să vezi când or veni notele. Astăzi am plecat de acasă târziu. prin mulţimea de oameni de la metrou mergeam teleghidată cu căştile în urechi; sincer nu-mi păsa că am test la matematică şi că o să întârzii, tot ce vroiam e să mă afund în scârba faţă de lume pe care o simţeam pe moment. Mă întreb...oare am devenit unul dintre acei neglijenţi care nu ştiu ce vor să facă cu viaţa lor pe care-i detestam acum un an? Nu vreau să ştiu. Până la urmă sunt absolut neschimbată, doar că acum îmi lispeşte motivaţia de a mă gândi la viitor. Sau chiar la prezent.
            Nu cred că voi avea timp de muzică metal din nou. Vreodată. E prea multă muzică japoneză out there. În noaptea asta n-am avut altceva mai bun de făcut decât să-mi subtitrez un videoclip. I learnt smth new, yeaaa~.
Sincer mă simt mândră de mine că într-o oră am găsit şi versurile melodiei, şi videoclipul, am aranjat subtitrările şi le-am făcut şi timing-ul. Poate într-o zi am să găsesc pe cineva care mă va plăti pentru asta :)). Oricum, ar fi o oroare, momentan cel puţin, să traduc şi să fac timing-ul la un film întreg. My head aches only when I think about it.
            Oh da. Mah new obssession : Daisuke Ono şi Kamiya Hiroshi. Trebuie să găsesc nişte imagini frumoase cu ei să le trântesc pe peretele faimei de la mine din cameră. Posts about those two awsum smexy guys comin' up soon. Ah, şi m-am apucat de anime-ul Earl and Fairy. Kinda nice dar nu mor să aflu ce se întâmplă [starin' at Daisuke-sama =P~]

Happiness >.<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top