Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

joi, 20 octombrie 2011

Baka mitai ni

Waratte wa,
Sora dake miteta, honto ni mabushii natsu.

I <3 KAMIYAN.

         "Râdeam prosteşte în timp ce mă uitam la soare, o vară cu adevărat strălucitoare." A fost =)). De acum parcă soarele care-mi loveşte ochii când ies de la metrou în drumul spre şcoală îmi aminteşte cât de abstractă e viaţa.

         N-am regrete şi nu mi-e dor, aş vrea să spun. Dar aş minţi. După două luni de liceu, lucrurile încep să pară puţin mai clare; aveam eu o presimţire că totul se va rezolva după puţin timp. Clasa mea este...plină de oameni de tot felul. În afară de specimenul manelist cocalar [Doamne să nu mai aud de aşa ceva], oameni care pot fi clasaţi ca "obişnuiţi". Şi tocmai vorbeam azi cu o colegă "decât să aparţinem unei tipologii, hai să fim narcisişti şi să ne consolăm cu faptul că suntem unici". În concluzie, nu ştiu dacă mai vreau chiar atât de tare să mă mut. Cred, sper. Luni am avut test la TIC, marţi la latină, miercuri la logică şi joi avem la română. Nu ştiu cum de am reuşit să scriu destul de bine la toate, având în vedere că nu prea am învăţat :)).
         Movin' on. Sâmbătă e NIJIKON. Doamne a trecut un an. Doamne a trecut UN AN! Nu-mi vine să cred. Abia aştept, am ceva bani strânşi şi sunt sigură că o să fie distracţie [I mean with mah otakus ofc it's gonna be phun]. Ca de obicei, Misa nu răspunde la telefon.
         Şi...mah newest obssesion: KAMIYA HIROSHI. I lăăăv this guy. I love him. Şi am văzut decât vreo 3 anime-uri cu vocea lui [he's a seiyuu], dar îl ador. Mai ales pentru o melodie anume care-mi aminteşte de o veche eu lăsată pe mult în urmă.

Happiness >.<

Un comentariu:

 
back to top