Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

sâmbătă, 16 iulie 2011

Something Old

Când cineva cade, îl ajuţi să se ridice.
Şi asta e tot.
Când cineva se ridică, îi dai sprijinul tău.
Şi asta va fi tot.


               Soarele nopţii ardea uşor. Luna privea pământul şi lăcrima uşor, lumina sa ironică amintind că nu mai există fericire. Străzile pustii ascundeau un întuneric apăsător, din umbra căruia se simţea ura. Totul era senin.
                În acea zi însorită de vară, ea se plimba singură pe străzile goale. Silueta ei suplă se strecura pe lângă casele colorate, iar în urma ei rămânea liniştea. Dantela rochiei ei se îngălbenise din cauza prafului de pe străduţele înguste, iar ochii ei albaştrii ardeau de nerăbdare. Simţea că ceva nou se va întâmpla în acea zi, ceva ce va schimba această vară plictisitoare. 
                Linia căsuţelor părea că se va termina curând. Dar cu cât se apropia mai tare de râu, parcă auzea nişte zgomote acute. La început crezu că erau păsările neastâmpărate, dar când ascultă mai bine auzi fade strigăte de ajutor. Începu să alerge, iar capătul aleii acum arăta ca o lumină la capătul unui tunel. Intră în poiană şi urmă strigătele, zărind curând pe cineva care se ţinea tare de o piatră, străduidu-se să nu fie luat de apa repezită. 
               "Prinde-mă de mână!" strigă fata cu ochi albaştrii, întingând mâna ei subţire. O altă mână puţin mai mare, dar totuşi mai fragilă şi mai rece, o apucă cu putere. Fata îl trase la mal, iar băiatul respiră uşurat.
                "Eşti bine, nu ai păţit nimic?" întrebă cu o expresie îngrijorată fata.
                "Ahh...sunt bine..."
                Ochii lor străluceau. Nici unul nu ştia că această clişeică întâlnire le va aduce ceva cu totul nou.

To be continued? [Tell me if you wanna read a continuation of this]
Nu ştiu de ce, dar chestia aia clişeică seamănă cu un început de anime [dacă chiar există un aşa anime, cineva să-mi dea titlul].

2 comentarii:

  1. Sayuu a mea:X:X Amanta'mea:* Esti geniala

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda...interesant.
    Nu e extraordinară dar e ok doar pt un capitol prea scurt. Părerea mea? Las-o aşa şi nu-ţi risipi timpul să o continui.
    Well, ciao ragazza!

    RăspundețiȘtergere

 
back to top