Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

vineri, 15 iulie 2011

Happy B-Day Miiisa-chan [Nyya :3]!

Misa-chan, Daiiisuki.
Defapt, iubesc toţi otacii mei ^_^


            <Visez. Că intru într-o casă întunecoasă, păşind pe podeaua care scârţâie; o casă care ar trebui să fie a mea. Cu partenera mea în spatele meu, încercam să găsim un loc mai liniştit. De unde veneam noi desfrâul era în toi. Se deschide o uşă; El îşi încheia cordonul la halat, iar ea stătea pe pat acoperită de cearceaf. Mă panic. E ora patru, nu trebuia să fiu într-un total alt loc?>

          HOLY SHIT! Patul alor mei e magic. Dacă adormi în el, poţi avea cele mai ciudate vise. Asta vreau să cred. Nu vreau să cred că eu sunt cea perversă. Am avut un vis ciudat, sugestiv şi urât; şi ce e cel mai respingător e că prezenta personaje reale. Fuuck, mai bine nu mai visez.
           A fost o zi superbă. M-am întâlnit cu Mali ca să mergem împreună la petrecere, apoi cu cele două Ane. Am râs, ne-am distrat, am vorbit despre anime-uri şi multe altele. N-aveam ce face, aşa că eu şi Misa am început să ne hrănim frumos una pe cealaltă. Plus că instinctul meu de criminal se cam trezise şi aveam chef să bag cuţitul în gâtul cuiva, dar m-am reţinut la farfuria Misei. Cel mai tru moment a fost atunci când Misa [viitoare soţie a lui Sebas-chan] a înghiţit frumos bucata de tort pe care era faţa lui Sebastian. I'll never forget that. Plus, o îmbrac pe Misa în maid-sama şi eu mă fac Usui <3.
           Azi am fost la liceu [Şcoala Centrală, beibiii] să depun dosarul ăla. Pe 26 trebuie să mă duc să dau o probă la engleză ca să intru în clasa de intensiv, pe 25 e ziua lu' Mali [la care s-a confirmat că mă duc], pe 24 am botez şi pe 27 mă duc în Deltă. Până atunci trebuie să mai repet la engleză, poate ceva la mate şi să citesc muuuultă manga [şi cartea aia cu piesele lui Shakespeare pe care mi-a găsit-o cu greu tata]. Etc. He-he, vacanţa mea e la fel de plină pe cât am vrut-o. Plus, mâine merg la Misa să vedem Kuroshitsuji II împreună [eu l-am văzut deja, ea nu şi vreau să-l vadă cu mine]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top