Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

duminică, 19 iunie 2011

More important than the future is the present

Mâine am examen la română.
Să moară dracu dacă deschid o carte ^_^.

Strange Fact : Asta'i a 222 postare a mea. b-)


            Mi-am luat la revedere de la ei. Nu că n-am să-i văd mâine, cu figurile lor speriate şi cu emoţiile lor care adunate vor atinge înălţimea cerului. Apoi o să ne vedem miercuri, şi vom intra toţi în clase cu acea repulsie "urăsc matematica". Şi, în sfârşit vineri ne vom înghionti la un amărât de panou să vedem pe ce loc ne clasează această lumea nemotivată. Iar săptămânile viitoare vom fi LICEENI. Aveam nevoie să ţip asta. O să fiu licean, abia aşteeeeept!!! <3

         Am mâncat anime pe pâine luna asta...Patru serii complete, două on-going şi o manga completă. O să am nişte review-uri luuungi de făcut. Dar totuşi. Îmi vine să dau un KYAH! din'ăla cu ecou moe decâteori îmi văd peretele plin cu postere dimineaţa când deschid ochişorii [I'm not totally obessed, îl am şi pe Alice Cooper p'acolo <3].
          Vara asta mă duc la PENINSULA. [ce-i cu tot entuziasmul ăsta pe mine?!]. Împreună cu soaţă'mea, Nexa, o luăm şi pe amantă'mea Kata şi dacă se poate şi pe imoto-tan a mea, Misa [mă laud cu familiă'mea b-)]. O să fie divinii de la Within Temptation [metal simfonic olandez] şi petrecăreţii de la Borgore [dubstep american cred :-?]. Adică pe ăştia vreau neapărat să-i văd, iar când i-am spus Nexei a zis că siiigur vine. So can't wait for it. În rest m-am uitat la artiştii de la Rock the City şi B'estfest dar nimic foarte interesant [poate doar Judas Priest la Rock the City, dar parcă nu mă omor cu metalul ăsta mai vechi]. 
         So this summer am de gând să mă plimb, să mă etuziasmez şi să văd o tonă de anime-uri. Am început să fac nopţi albe uitându-mă la anime-uri. Plus, Nexa avea de gând să mergem la mare...*entuziasmată la maaaaax*.

Haaaaaahahappiness >.<
KYAAAAAH!
Life RULLZ =)).
Dar stai că eu mâine am examen...>.<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top