Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

vineri, 1 aprilie 2011

Tasteless Sight

Viaţa te loveşte uneori fără să-ţi dai seama că faci cea mai epică figură
Zâmbeşte!


              A fost scurt. M'a durut în cur când i-am văzut. Am văzut the biggest failure of life. Vara trecută se dădeau pe skate-uri. Acum au cercei aurii în urechi. Cel mai groaznic arată un cocalar care a fost skater. E o ruşine pentru rasa asta de bunăciuni. Ha-ha, bunăciuni...de unde. Iar blondu' avea un zâmbet rânjit de faţă când m-a văzut şi mi-a făcut cu mâna crispat; până la urmă, nu se aştepta să mă vadă. Curvă masculină, blondul ăsta. Şi atunci când eu ajung să spun că un băiat e o curvă masculină, fie ţin la el, fie mi se pare un amărât tâmpit.

              Azi la şcoală am vorbit despre banchet. I caaan't wait for it, adică termin şi eu a 8a şi vreau să nu uit clasa asta, chiar dacă am stat cu ei doar 2 ani. Am vorbit cu fetele de la clasa paralelă şi vom face banchetul împreună, ambele clase. Am găsit o locaţie super-mişto şi am vorbit cu Nexa despre rochiile pe care o să ni le facă mama ei. Trebuie să mai exersez să merg pe tocuri. Oricum, la 5 ani mergeam fericită pe platformele maică'mi de 10 cm, deci n-am probleme =)). Plus, vine Otaku...waaaaa. Kata zicea că vine, Nexa la fel, dar nuştu' dacă's şanse. Oricum, Cippy vinee :X. Anul ăsta nu trebuie să-l ratez, pe el şi pe Angel [lumeee, la Nijikon a fost plin de moace miştoace]. Oricum le am pe ambele Ann-chan şi ele sigur au să vină. Free Hugs in my arms  <3.
            I just live mah beautiful life. 
Happiness >.<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top