Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

marți, 5 aprilie 2011

Funerariul Luminii

There's nothing like a funeral to make you feel alive             Focul a fost pentru ea dintotdeauna un element fascinant. Dar pentru că n-a putut să-l simtă cu adevărat niciodată din cauza ardorii sale, l-a visat în acest fabulos de neimaginat: apusul. Da, a visat că a atins focul.
             Râsetele asurzitoare ale copiilor dispăreau odată cu lăsarea serii. Stătea cu capul pe nisipul încă cald şi asculta vântul. Când s-a ridicat, a văzut acel astru luminos care se pregătea să moară, înecându-se în mare. Vântul plângea deasupra valurilor, care parcă plângeau dispariţia luminei lor. Cerul se înfurie, înroşindu-se, gata să facă orice să readucă soarele pe cer. Iar acesta zâmbea melancolic, fiind singurul care ştia că se va întoarce. Pentru o clipă ea a clipit, şi a văzut o stea. Cerul se stinse.
             Funerariul soarelui fu uitat de stele, iar luna domina acum fericită. Nici ea nu ştia că mâine va muri.
            

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top