Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

vineri, 4 martie 2011

Mai absolut ca vodca

"Poate-i alcool! Poate-i rom!"
"Rasistule...!"
"Poate-i ţuică! Poate-i vin! Poate-i pipi de rechin!"

        Astfel se încheie o săptămână plictisitoare şi ciudată. Am dat o grămadă de teste şi am învăţat  pentru ascultări [mate, engleză, istorie] şi sunt total mulţumită de mine [am ciudata impresie că o să iau zece la mate, în contextul în care profu' n-a dat nici un zece în semestrul trecut]. L-am ascultat pe Dizzy cum se vaită că nu mai vine primăvara odată, abia aştept să merg în excursie şi azi am făcut prima lecţie de canto.
        Astfel că, week-end-ul viitor mergem în excursie. Suntem 12 persoane [restu' din clasă ori sunt manelari, ori n-au chef să vină] şi mergem la o vilă în Predeal. Se anunţă eventuale come alcoolice, violuri imaginare, aruncări de la balcoane şi moarte de râs, deci o să fie prea tare. I'm all over excited.
        La canto...dreaq, îmi ia o grămadă să mă acordeeez. Nu suport chestia asta...M-am acordat după un pian virtual [încă trag de ai mei să mă cinstească şi pe mine cu un şir de clape] şi mi-am dat seama că nu sunt chiar aşa de varză la note înalte. Ah, şi mi-am dat seama că nu trebuie să ascult părerile "intelectualilor" de prieteni sau colegi, care oricum habar n-au cu ce se mănâncă muzica, şi să cânt. Proful...nici nuştu dacă pot să-l numesc aşa, este un tip suuper de treaba [omul care mi-a arătat mie pe la 12 ani ce e aia muzică rock/metal] şi totul merge super bine. I'm gonna push it hard.
        Şi vreau pian. Vreau să învăţ să cânt la el, măcar cât am să rezist. M-am săturat de oameni care-mi spun că e prea târziu să mă apuc de vreun instrument [omul care vrea performanţă, concursuri şi specializare face de la patru ani, aşa-i]. Eu vreau să ştiu pentru mine, pur şi simplu pentru că un pian n-are nevoie să se acordeze, să respire şi dacă ştii să-l foloseşti cum trebuie, nici nu greşeşte. And all of this shit.
        Astfel că acuma podeaua vibrează.

Haaaaaappiness >.<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top