Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

miercuri, 2 martie 2011

The Game of Life

~TASTE ME~
~Drink my soul~Halestorm - Innocence

              "În agonia vieţii oricine poate pierde ceva. Am fost aici de prea multe ori înainte, iar lacrimile tale nu mai înseamnă nimic. Eu voi veni numai atunci când îţi voi auzi ţipătul prin nimicul nopţii. Ţi-am spus deja."
              Fugea prin lumina inexistentă a nopţii, urmărind micul şi subţirul fir al speranţei de care nu reuşise să se prindă. Nu-l mai găsea, ceva odată pierdut nu se va mai întoarce niciodată. Se gândea, cu un zâmbet înşelător, că orice afinitate a ei cu normalul a dispărut de mult. Promisiunea Raiului? Multe dintre lucrurile pe care le trăise făceau o altă viaţă total imposibilă. Şi, privind înapoi, nu avea regrete, nu avea dorinţe şi şi-ar fi dorit să nu aibă nici amintiri. Au existat momente în care şi-a dorit atât de mult să moară, să surzească, să amuţească şi să nu mai simtă nimic. Orice lucru pe care-l simţea îi aducea acea suferinţă nesfârşită, o suferinţă ce o condamna la mai multe lacrimi.
              Şi astfel ea a ajuns la simpla concluzie că nimic nu merită, că această lume cu toată splendoarea ei care ascunde o minciună monstruoasă este defapt o condamnare la dulcea şi eterna visare. Eterna şi efemera minciună. I'm starting to think maybe you like it.


              Mâine am o zi fulger, două teste şi ascultat la fizică. Dar...vineri mă apuc de canto. Pe bune. Pe prea bune. Sunt prea pe bune entuziasmată. Lie, speak.

Happiness >.<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top