Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

sâmbătă, 19 februarie 2011

Mania shonen-ai

Sau YAOI. Bine, dar fără partea pornografică.
Gay Sex?! Asta'i prea de tot.

              De când mă uit la anime-uri şi intru pe diferite site-uri observ conceptul ăsta. Uneori cuplurile hibride şi imposibile rezultate sunt chiar interesante, alteori sunt stupide sau pur şi simplu exagerate. Nu's fan, dar am ajuns la clişeica concluzie că uneori cuplurile yaoi sunt mult mai interesant decât cele obişnuite.
              În primul rând yaoi-ul mi se pare un imens aspect comercial. Cică =)). N'am văzut nici un yaoi oficial, dar m-am săturat de atâtea fan art-uri şi ficuri cu d'astea. Deşi uneori se potrivesc mai bine decât cuplurile normale [pur şi simplu cuplurile yaoi sunt mai interesante, atrăgătoare şi mai puţin clişeice decât alea normale], alteori mi se cam par exagerate. Sau alteori sunt pur şi simplu prea funny.
              În Naruto [zic Naruto că toată populaţia l-a văzut], fanii au cuplat toate personajele posibile între ele, dar nici un cuplu nu mi s-a părut reuşit [Sakura, de exemplu, a fost cuplată şi cu Kisame parcă. cu toţi, defapt...săraca =))]. Dacă ar fi să aleg un cuplu preferat, ar fi cu siguranţă Naruto şi Sasuke. De ce? Nu fiindcă e smexy, ciudat, funny sau mai ştiu eu cum, ci doar pentru că are relevanţă. Dintre toate posibilele atracţii dintre personajele seriei, cred că Sasuke şi Naruto sunt ca doi magneţi. Plus că se şi potrivesc.
              Înainte măcar să văd Durarara!!, am văzut pe net o tonă de fan art-uri yaoi cu Izaya şi Shizuo. Dar oricum, în Durarara!! sunt atât de puţine personaje încât alte cupluri chiar ar fi fără rost. Sau în Kuroshitsuji : Sebastian şi Ciel împreună mi se pare exagerat [deşi ar avea relevanţă, mai ales că săracu' Sebby fost'a obsedat se Cieru]. Şi tot aşa, exemple sunt la greu.
              Deci, deşi uneori yaoi-ul poate fi extraordinar de exagerat [ex: aici], alteori poate fi extraordinar de funny sau poate fi cea mai bună [şi smexy, să recunoaştem] metodă de cuplare [zici că am cupla fire electrice sau altceva :))].

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top