Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

joi, 24 februarie 2011

Keion took it all

 

           Azi am avut şansa să termin şi sezonul doi din K-On. Plus că acum câteva zile am văzut şi Naruto Shippuden Movie 3 şi acum tot caut o manga drăguţă şi scurtă să-mi mai umplu plictiselile.

           K-ON!! poate fi descris ca un anime uşurel, uneori plictisitor şi deloc complicat care deja urmează nişte tipologii clasice şi simple. Bineînţeles, dacă m-am uitat la el, înseamnă că a meritat. În anime e vorba despre 4, mai târziu cinci fete de liceu care alcătuiesc clubul de muzică uşoară al liceului lor. Sunt chestii amuzante, kawaii şi exagerat de drăguţe uneori, are elementul ăla comic tipic care pe mine nu mă plictiseşte şi cântecele sunt pur şi simplu foarte drăguţe. Rămân la impresiile de sezonul trecut, povestea e puţin cam trasă de păr pe alocuri, grafica mi se pare ok iar personajele sunt cam la fel. Preferata mea rămâne sigur Yui, pentru simplul fapt că e super drăguţă şi amuzantă, ea şi cu Ritsu. Iar melodiile, deşi uneori au elementul ăla care le face să pară la fel, nu ştiu de ce, dar îmi aduc aminte de multe lucruri. [chiar acum mi-am amintit şi-am băgat un P.S. la postarea trecută :))].
           Am observat că filmele Naruto Shippuden sunt...nu ştiu, au elementul ăla gen filler iar acţiunea nu mi se pare extraordinară. Dar sunt interesante, nu sunt ceva de care să te îndrăgosteşti, dar în lipsă de altceva merg. Şi mai introduc acolo câte o chestie unică. Naruto Shippuden Movie 3 mi s-a părut destul de drăguţ, mai ales că a introdus elementul de sacrificiu, chestie pe care în seria principală nu-mi amintesc să o fi văzut. Cât despre manga, mă gândeam să mă apuc de ceva scurt şi simplu. Nu suport manga cu prezentare complicată, abia mă chinui să citesc luptele din Naruto.
           けいおん!

Happiness >.<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top