Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

joi, 24 februarie 2011

I wanna stay and swallow my sorrow

Nu ar trebui să cazi.
Nu ar trebui să exişti.
Când cineva cade, îl ajuţi să se ridice.
Şi asta e tot.
Când cineva se ridică, îi dai sprijinul tău.
Şi asta va fi tot.
Nu mai suport. Nu mai pot să suport sau să înţeleg ceva. E vina mea. E numai vina mea?
       Zilele astea am avut parte de multe prostii şi căcături, am îndurat o grămadă de tâmpenii ş.a.m.d. M-am certat cu ai mei urât de tot [dar sincer, m-am obişnuit cu fazele astea]. N-am mai avut voie să mişc un deget, n-am mai deschis calculatorul şi mi s-a spart şi telefonul, pentru a treia oară. Dar sincer, fazele astea mă scot din rutina plictisitoare şi mă schimbă; astfel că am început să învăţ la mate [lucru de care chiar am nevoie]. Iar ăştia din clasă vor să facem o excursie. Atâta timp cât excursie pentru ei înseamnă vodcă, gin, whisky, ţigări, clubăreală şi nopţi nedormite, plus alte chestii care s-ar putea întâmpla unor fete, eu nu mă duc. Vai ce-au ajuns adolescenţii de azi. Acuma o înţeleg pe mama de ce preferă să nu mă mai duc la liceu, decât să pic într-o cocină de cocalari şi alte alea.
       Am avut o tonă de timp să visez, în schimb. O să mor, o să tâmpesc dacă mai visez mult cu ochii deschişi, dar asta sunt eu. Ninge. Sau ningea; oricum, e frumos să te uiţi cum ninge, dar să înfrunţi zăpada şi să simţi cum te pişcă de faţă nu e frumos. Vorbeam cu o colegă azi : "Plictiseala dăuneazăă grav sănătăţii...!", "Dah, şi nebuneala nu dăunează grav sănătăţii?", "...Nu, nebuneala se naşte din plictiseală!".
       Nebuneala asta e ca fumatul : crează dependenţă, dar fără să-ţi dai seama te răneşti pe tine şi pe cei din jur.

Happiness >.<

P.S.: Că tocmai mi-am amintit...azi l-am văzut pe blondu'. Phuaa, ce bine că nu m-a văzut...! Am avut parte de prea mulţi blonzi săptămâna asta. Măcar atunci când l-am văzut, am putut să zâmbesc sincer. N-am mai fost atât de sinceră cu mine de mult timp. :))
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top