Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

vineri, 11 februarie 2011

Durarara!! and a black stained tommorow

"Ştii...eu chiar cred că o să se întoarcă."
"Ah...şi eu."
Eu nu cred că o să se întoarcă.

         Deci, oficial am terminat de văzut Durarara!! Vroiam să sciru aseară, dar îmi cădea capul de somn. Acum sunt la şcoală, la info, şi nici diacritice n'am. This place sucks, am să corectez când ajung acasă.

         Deci, prentru cei care nu ştiu,  "Durarara!!" este un anime destul de nou, care se concentrează pe vieţile urbane ale unor puşti. Acţiunea cu elemente mistery şi supranaturale se petrece într-un district al Tokyo-ului, Ikebukuro. Sunt chestii gen legende urbane, bande colorate şi tot felul de chestii ciudate. E vorba de doi băieţi, vechi prieteni, Kida şi Mikado, care merg la aceaşi academie şi întâlnesc o fată pe nume Anri. Dar atunci când cei doi prieteni realizează că fiecare e implicat în viaţa tumultoasă a celuilalt, situaţia se clatină şi apare un motociclist fără cap, un Spintecător şi alte personaje notorii.

Şi de aici încolo am să-mi înşir eu parerile...You know you luv it when they shout : I-ZA-YAA!!
________________________---_


         Acţiune : îmi place aerul ăla supra urban care pluteşte prin Ikebukuro. Deşi la început mi s-a părut cam tras de păr, că nu prea se întâmpla nimic semnificativ, la sfârşit am râs. Mi-a plăcut la nebunie faza cu Saki şi Kida, abia în sfârşit s-au hotărât să nu mai fugă unul de altul şi să accepte realitatea. La început părea un triunghi amoros, dar s-a terminat ca un triunghi al puterii [ceva gen : Dollars-Yellow Scarves-Saika], mai ales că cei trei erau prieteni şi duşmani, fără să-şi dea seama. Faza cu motociclistul fără cap...Celty e absolut genială şi smexy, iar felul în care-şi trăieşte viaţa cu Shinra e chiar fun. Totuşi, anime-ul ar fi putut fi mai amuzant, a fost cam prea axat pe mistere. Dacă-i dau o nota, să fie 8.
         Grafica : N-am să citesc manga. Nu. D'aia n-am să fac vreo comparaţie. Dar personajele au fost foarte mişto desenate, se vede că anime-ul e nou. Nu suport anime-urile vechi în care personajele au ochii prea mari, sau alungiţi sau alte alea. Zici că-s distorsionaţi. Oricum, ochelarii mov ai lui Shizuo, ochii lui Izaya, şi Saika arătau prea tare.
         Personajele : Au fost...bine proporţionate. Îmi place că au fost puţine şi fiecare a avut un fel de relaţie cu toţi. Orihara Izaya a fost preferatul meu. Şi este, defapt. Deşi la un moment dat mi s-a făcut scârbă de atitudinea lui de jegos, arată prea tare cu capul lui Celty în mână. Sau când a ars tabla de şah. Mereu personajele astea negative şi care trag sforile au table de sah [Kaname, Vampire Knight sau Ciel, Kuroshitsuji]. Shizu-chan şi Kida sunt blonzi, deci sunt printre preferaţii mei. Iar Mikado, cu numerele lui cu tot primeşte un minus că nu e în stare prostu' să vorbească cu Anri.

         În mare, mi-au plăcut multe faze, fuga dintre Izaya şi Shizuo, relaţiile dintre Kida si Saki, tipii ăia obsedaţi de manga şi cam tot. A fost interesant, nu genial, dar bun şi merită. Dar nu mă apuc de Baccano, asta e sigur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top