Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

luni, 3 ianuarie 2011

Sex on Fire

            Deschid ochii şi mă uit…jos. De ce dracu’ mă sperii?

King Of Leon - Sex on Fire
   
Când cineva doarme sub tine, ascultă şi muzică sub tine.


            Prima noapte a fost de…coşmar. Prima noapte din excursie, zic. E genial şi cretin în acelaşi timp [şi nu mă refer încă la Alex] cum poţi să te adaptezi în două nopţi şi trei urcări. Urcări sus, foarte sus.
            Am fost la munte, la Cabana Diham. Am urcat pe ninsoare în jur de trei ore şi în total cred că am mers patru ore jumătate. No problemo, am ajuns printre primii, eu şi cu o fată, Ana. Am dormit într-o cameră cu patru paturi suprapuse, deci am fost opt fete. No profi la noi în cameră. Ce a fost prea funneh a fost că am dormit sus. Şi că mă dădeam jos din pat sărind direct de covorul scămoşat. Cabana n-a fost prea strălucită, dar nici n-a fost nevoie. Băieţii, bummerfied, au dormit cu profu’ şi au avut parte de chestii destul de nasoale. Se înfundase wc-ul la băieţi şi a fost nevoie de instalator. Când Ana a îndrăznit să intre în baia băieţilor, a ieşit cu tot cu clanţă în mână.
Fetele, destul de ok, cu excepţia a vreo două pitzi [cum să urci pe munte în colanţi?! wtf…]. Am avut inclusiv o gimnastă în grup, Adi, care în ultima seară ne-a şi făcut o demostraţie; s-a ajuns la un element numit „free illusion”, de la care a ieşit următoarea expresie : „uite dinţii, nu e dinţii” =]] Am întâlnit inclusiv o fată cu care am trăncănit despre anime-uri şi japoneză şi aşa am mai aflat cine era încă un tip cu „free hugs” de la Nijikon. Cred că până la Otaku am să ştiu toţi hugs’maniacii din Nijikon :>.
Şi au mai fost faze, dar mi-e destul de lene să-mi amintesc. Oricum, acum ştiu sigur că vreau să mor de undeva de sus. Ah, şi mi s-a dat apelativul de ’emokidă’.

WTF, still Happiness ??
>.<

Un comentariu:

  1. Yeah, ce tare a sunat chestia asta :))
    Vai, te iubesc.
    Vaaai, iubesc titlul :X

    RăspundețiȘtergere

 
back to top