Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

vineri, 7 ianuarie 2011

A little bit of rain
SUNT: Alaturi de cine nu trebuie. Sunt rea, ipocrita si enervata. Ma simt ca un cur, simplu. Si totusi sunt multumita de ceea ce sunt, desi au inceput sa ma usture ochii de atatea lacrimi de rautate. It's despair. 
AS VREA: Sa schimb ziua de ieri. As vrea sa nu se mai arunce cu nimic in mine, chiar si nimicul doare.
PASTREZ: Amintiri. Tone de amintiri inutile, care uneori ma fac sa rad de cat de proasta am fost. Si mai pastrez acel jurnal albastru, care trebuia de mult ars.
MI-AS FI DORIT: Sa tac atunci cand nebunia din mine urla. Mi-as fi dorit sa taca si ceilalti, in loc sa ma omoare cu ipocrizia lor. They know I hate them trough my love.
NU IMI PLACE: Vocea lui. E atat de strident uneori, incat ma doare capul mumai cand il aud. Si nu-mi place deloc cand ma simt incoltita in coltul acel lugubrucare miroase a tutun.
MA TEM: De soarecele din bucatarie. Ce bine ca l-am prins azi >:). In rest, de absolut si total nimic. Suffering changes people. 
AUD: Cretinism? As vrea eu. Aud sunetul simplu al linistii dominate de cateva voci din laboratorul de info. Bummerfied
IMI PARE RAU: Ca nu pot fi un killer mai bun. Ca nu pot sa-i ascult pe ceilalti decat atunci cand am eu chef. Ca n-am facut pian cand eram mica. Si nu-mi pare rau ca urasc uneori rozul. Rozul, nu Roxul.
IMI PLACE: Senzatia de moaarte. Decateori vad vreo prapastie, imi amintesc de cineva. Spunea ca o sa ma arunce de pe luna inainte sa-l killaresc.
NU SUNT: Ipocrita. Doar ma simt ipocrita, dar nu sunt. Never. Nu sunt...draguta, sociabila, enervata sau in orice alt fel. Sunt doar eu, in narcisismul meu.
DANSEZ: In ploaie poate. In ploaie alerg, cant si ma simt minunat. Iar atunci cand ma manifest pe ritmul muzicii [metal, de obicei], ceea ce fac nu cred ca se poate numi dans. In ritmul asta, o sa-mi sparg oglinda someday.
CANT: Cant? Caant, forevermoore! Tocmai d-aia mi-e ciuda ca n-am facut pian, ca sa pot sa cant. Cant atunci cand traiesc.
NICIODATA: N-am sa ma opresc din cantat. Nah, acuma m-am fixat pe o singura si exagerata idee.
RAR: Mi se spune sa continuu sa vorbesc.
PLANG: Pana ma ustura ochii si fac febra. Plang exagerat de mutl atunci cand ma pornesti. Plang pentru ca nu mai vreau.
SUNT CONFUZA: Ma intreb de ce cana aruncata catre mine aseara nu s-a spart...in capul meu. Am avut noroc, nu toti stim sa aruncam.
AM NEVOIE: De o REDOZARE. Si de un somn, de o onoua febra eventual. Am nevoie de mai putina ipocrizie.
AR TREBUI: Sa tac? Acum ca am inceput sa ma plimb pe taste, de ce sa nu ajuns la destinatie?
AS PUTEA: Sa plec. Si defapt, chiar am sa plec. Mi-e dor de sicriele mele roox.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top