Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

duminică, 5 decembrie 2010

Take my heart this christmas


The rabbit I pulled out of my hat just pulled a rainbow out of his hat. Touché. By Skittles

Asta se întâmplă când tastezi facebook.com

 

               Am văzut un film bunicel. Se numea "Ultimul Castel", parcă. Oricum, e vorba de nişte deţinuţi soldaţi care fac praf penitenciarul în care sunt închişi. Sau măcar asta se întâmplă în ultima jumătate. Oricum, exploziile şi pietroaiele şi ideile geniale pe care le-au avut soldaţii au fost foarte interesante. Încep să mă molipsesc de la Kata, iar mama se uită strâmb :)). După, am văzut o emisiune dedicată muzicii, cu tote ce se poate numi muzică tru. M-am uitat mai mult pentru că toată treaba este filmată în The Silver Chruch, clubul unde a fost concertul Guild şi pentru se cânta live. Clubul e absolut genial, nu e foarte mare şi e foarte stilat aranjat. Mama mă întreba unde să meargă sâmbătă cu elevii ei şi mie numai locul ăsta îmi trecea prin cap. Aş vrea să le văd feţele cocalarilor ălora [exagerez, ofc -_"] când intră într-un club în care de obicei se cântă metal. Aş fi vrut să-mi văd faţa când am intrat prima dată acolo  =]].
                Şi asta, ca să fac multă lume fericită şi să am un motiv să bloggăresc la ora 00:10, vă dau două melodii. Melodiile la reclamele orange din iarna asta. Sunt...n-ai cum să le deteşti, fiindcă le auzi odată la o jumătate de oră. Ah, şi pentru sănătatea nervilor voştri, nu vă luaţi net de la Orange. Eu am, dau o grămadă de bani pentru o viteză...un melodie pe youtube mi se încarcă într-o jumătate de oră iar un film se ia şi în două zile.

Happiness >.<

Caro Emerald - Back It Up [melodia de la reclama cu gemenele]

Lenka - All My Bells Are Ringing [melodia de la reclama cu de toate =))]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top