Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

vineri, 3 decembrie 2010

Shhhh +__________+

              Mă simt mândră că mi-e lene să mor. Şi totuşi, nu pot să nu mor de plictiseală.


              De luni nu mai am net. Şi habar n-am când îmi bag, în orice caz nu curând. Abia aştept să văd ce reacţie o să am când o să mă văd fără net. Oare am să încep să-mi fac temele înainte să pornesc PC-ul? Neeah, mi-e lene să-mi fac temele. Always x_x.
              N-am fost la şcoală nici ieri, nici azi. Nu-ntrebaţi de ce...>.<. În sfârşit a venit iarna...cu ale sale mocirle. Nu putea pur şi simplu să ningă direct?! A fost de ajuns să ies afară un sfert de oră ca să mi se facă silă. Urăsc mocirla aia rece şi jegoasă. Vara e minunat când plouă [dah ce dreaq visez, că vara nici dacă nu vrei nu plouă -___-]. Etc.
              Marţi am teză la georgrafie. Chhh...abia dacă ştiu ceva. La fizică n-am nici o notă şi nici la test n-am putut să mă duc. O să mă chinui pentru olimpiada la română. La teza la mate o să fie jale şi o să se copieze pe rupte. Am revăzut Kuroshitsuji. Etc. Mi-e lene să şi gândesc. Postare inutilă. Acum...m-aş culca, dar pe pariu că nu adorm până la 12 cel puţin?

Ha, ha, am ajuns să cred că la şcoală e totuşi cât de cât interesant. [Teze, lucrări, ascultări, teme cu caru'...aşa e, poate chiar e interesant]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top