Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

joi, 11 noiembrie 2010

Say GoodKNIFE.

    Azi am fost de servici pe şcoală. A picat tocmai perfect, m-am distrat şi-am scăpat de nişte ore...>.<. M-am distrat pe cinste, am sâcâit-o pe Sara în cele cinci minute de pauză şi am murit de râs când am văzut-o pe Kata manifestându-şi iubirea eternă faţă de superbul blond al clasei, Adi.
   Live : citat, by Kata (fuck heer!) "eu iubesc viata, viata ma iubeste pe mine....pacat ca nu am viata fara adi :-<"
     Whatevăă, să moara draga şi scumpa Kata, că prea mult a trăit deja. Să-i moară şi Jibii ăla, să- dea foc lu' Adi şi să ardă odată cu el, în timp ce eu mor de râs şi crăp de ciudă într-un colţ. Luumina! Ha.Ha. Kata is such a sweet bitch. Fuck you >.<. Plici.
     Am ros un creion galben până s-a dus vopseaua de pe el, de se uitau ăia din staţia de tranvai urât la mine. Şi Sara scria pe tablă "Sayuuki e cu caapu'" şi eu ţopăiam în sus de fericire. Şi urlam, şi făceam lumea să moară (după mine, ofc). 
     În sfârşit, azi am fost nebună până la nebunie şi m-am uitat la tooţi băieţii din şcoală. Ofc, la capitolu' ăsta tac, că doar Kata'i cititoare fidelă a blogului şi atât îmi trebuie să afle pe ce prostănac mi se pune mie pata.
     Azi e prima dată când mi-am luat redozarea aia. Cu vârf.


Un comentariu:

  1. Yaaa si eu sunt cititoare fidela... ai uitat de mine, ah? :-< Imi frangi inimioara :-<
    Yeeehee, e amuzant sa mori de ras si apoi e amuzant sa faci lumea sa moara :X
    Ha, si mie-mi place sa rod creioane... de fapt imi placea... acum imi place sa arunc cu ele un suuuus.
    Hay talentoasa mea :*

    RăspundețiȘtergere

 
back to top