Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

joi, 4 noiembrie 2010

Mah fluffeh : Boris Airay

    Continuând cu mah new addiction, Heart no Kuni no Alice, trebuie să fac un post about a fluffeh punk-pink cheshire cat named Boris. Numele pare penibil, dar eu cred că i se potriveşte destul de bine personajului. Nu seamănă decât în câteva privinţe cu originala pisică de Cheshire care apare în cartea lui Lewis Carroll. Ador stilul pe care îl adoptă, face cumva referire la original prin asta, şi totuşi este unic. Ca atitudine, este sincer şi amuzant, încercând să o înveselească pe Alice când este tristă. O fază tare a fost când a pus-o pe Alice să-i ţină arma, pur şi simplu avea o figură de total pervers în scena aia. 

Ce-mi place la el este atitudinea şi binînţeles îmbrăcămintea. Ah, şi arma : are un pistol roz de care are legat un lanţ, lanţ ce îl mai are legat în jurul gâtului şi încheieturii mâinii drepte; din punctul acesta de vedere seamănă puţin cu Zero din Vampire Knight, de câte ori văd că scoate pistolul deja îmi imaginez sunetul lanţului. Deci pe scurt, I’ll keep Boris for me and I’ll let Alice have the white rabbit. Ha-ha.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top