Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

miercuri, 13 octombrie 2010

Welcome to mah life :3

   Zilele astea au fost ciudate şi exasperante, nu-am mai dormit cum trebuie de duminică şi încep să ameţesc pe drum. Totul pentru cauze nobile : visare cu ochii deschişi. =)) Whatevă', la şcoală e super şi am luat o tonă de note mari săptămâna asta. Mă şi mir, dah las' că mâine vine testul de la mate...Şi vineri dăm la română şi avem o toonă de învăţat.Oricum, la română iau zece, că-mi place şi vreau să iau zece ca să mai tacă profa ( nu c'ar face gălăgie :)) ). Poante şi glume nesărate şi nesimţite au fost zilele astea la greu. Am râs bine azi, Kata şi Andra îi alungau pe băieţi cu sticla de apă minerală. He-he...^_^. Sincer, sunt extra relaxată deşi tata zice că dacă iau mai puţin de nouă nu mă mai finanţează. E tare greu să scoţi finanţe de la tata. Azi am să-mi iau blugi...din banii mei de Nijikon. Să vezi ce-i fac. =)) Azi au venit ăia de a 9a, care au fost la noi în clasă, în şcoală. Sa jucat lapte gros. Deci, ce să mai, zi tare. Zile prea tari. Am numărat...5,  nu, cred că şase note de zece, printre care un la română. Tare, ce să zic, dar la materii minore. Oricum, l-am frecat pe tata la cap cu chestia asta şi să sperăm că o să facă şi el ceva să mă binedispună. >.<

 
Simple Plan - Welcome To My Life

   Cât despre Nijikon, ai mei sunt întru totul deacord, mai ales că merg cu Malina. Şi o mai iau şi pe Kata (Kunata), cred, deci o să fie tare. Şi Malina zicea să mergem şi la concertul Guild. Dacă îmi dau seama unde e concertul până sâmbătă, mergem şi noi să vedem ce-i aia visual kei. Suntem praf şi ne lăudăm cu asta. Oricum, abia aştept să merg şi să-mi cheltuiesc banii ( partea minunată ); plus, sâmbătă sau diminică îşi face Kata ziua de naştere. Deci zilele astea ies. Mai nou, fără să o fi copiat pe Malina, ascult Simple Plan.

2 comentarii:

  1. Să sperăm că gaseşti pe unde e. Mai nou..mă copiezi fără să-ţi dai seama :)). De ce trupă crezi că scriam eu la status că m-am îndragostit? App, am pus şi o postare cu o melodie de-a lor pe care o ador şi cred că o să mai pun una.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aaa, şi tot acum ascultam şi eu în winamp 'Welcome to my life', deci sunt tare mah..n-am ce zice :))

    RăspundețiȘtergere

 
back to top