Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

joi, 28 octombrie 2010

N'am chef de nimika.

    Long time, no miss. E soare şi nu e cald. Deloc. Mi-e lene acută de tot şi de toate, temele nule fac acuma nici dacă mă împuşti. Weee. La şcoală e prea bine, notele nu prea mă interesează. Când a văzut diriga ce note am a zis că dacă o duc tot aşa îi bat pe ăia de la clasa paralelă, care cică ar fi mai deştepţi. Whatevă', nu mă obosesc. Cu colegii e ok, am dat la palme azi de m-a durut mâna. =)) Animalele... Îmi pare rău că nu facem Halloween-ul la şcoală, anul trecut a fost foarte tare. Oricum, n-am de gând să fac nimic special de Halloween, deci nu am de ce să plâng. Relaxare generală la şcoală, deja am note cam la toate materiile, în afară de mate şi sport. Apropo de sport, azi profu' n-a venit şi am ieşit în curte să ne plimbăm în ora de sport. Atunci tocmai venise maşina cu lapte cu corn şi băieţii s-au urcat pe ea. Au mers ceva agăţaţi de maşină, iar când unul dintre ei a venit în clasă cu o mare julitură pe mutra lui pocită. Au fost destule faze...epice să le zicem zilele astea. Ieri când am plecat de la şcoală, îi zic eu Andrei "Cred că azi am râs în exces" (chiar aşa a fost...eeeepic :)) ). Bine, eu râd poate din prea multe, dar decât să plâng. Şi Kata nu a venit la şcoală, e acasă fericită şi în dureri, alături de Dodo. Sincer, îmi pare rău că n-a venit la concert şi mi-e cam dor de ea (chiar?). Viaţa mea e obişnuită şi deloc plictistoare. Şi am început să scriu poezii, doar ca să nu-mi fac temele.

 
My Chemical Romance - Helena

 
    Am ascultat de nu ştiu câte ori un anumit musical, Love Never Dies Pahantom de Andrew  Lloyd Webbley. Mă gândeam să-l pun pe un CD şi să-l duc marţi la ora de muzică, profului sigur i-ar plăcea. La ultima oră de muzică ne-a pus un musical rock despre Patimile lui Iisus. A fost prea tare, deşi e destul de vechi, muzica e genială. Şi ăsta pe care-l ascult acum de destul de atrăgător, mai ales că la sfârşit se termină cu ţipete de copii şi focuri de armă. Azi la şcoală am sesizat că toate chestiile pe care vroiam să le pun pe laptop sunt încă pe mp3-sticku' meu, inclusiv muzica Andrei şi a Katei. Şi aşa am ajuns să ascult ceva My Chemical Romance şi Skillet, care mi-au plăcut destul de mult. Prea mult hard metal dăunează la un moment dat. Am făcut rost de un volum complet de poezii Nichita Stănescu, dar nici n-am citit una măcar. Citesc manga în schimb. Am luat destule volume Pandora Hearts, dar nu mi s-a părut prea interesant începutul. (Bine, aşa a fost şi la manga Kuroshitsuji la început...). În schimb am revăzut tot Vampire Knight (în loc să-mi fac temele) şi am luat manga la puricat. Deci citesc Vampire Knight şi mă laud cu asta. Sunt o grămadă de persoane care zic că sunt fani şi nici măcar n-au citit manga. Şi vreau să puric netu' şi mai tare şi văd daă găsesc traduse nuvelele. Dah, s-au scris şi nişte nuvele Vampire Knight. Nush dacă sunt nuvele, dar sunt ceva mai mare decât un capitol de manga. Whatevă, mă informez şi văd eu. Plus, în decembrie îmi expiră contractul la internet şi cred că pentru un timp nu o să am acces la net. Nu că aş muri. Eu nu mor de la nimic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top