Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

sâmbătă, 11 septembrie 2010

Infarctul Sfintei Limbi Natale

   A fost odată şi odată o tipă într-un mall din Bucureşti care era să se cace pe ea de râs. Aţi ghicit poate, aia sunt eu. De ce? Pentru că sunt o loco-colorato-rocko-maniacă? Nu, ăstă e motivul pentru care mă puteţi numi zeiţă. =]] Deci, azi am cutreierat Bucureştiul în căutare de ghiozdanul perfect. Nu l-am găsit, dar fie. Şi am ajuns şi într-un mall numit Carrefour Orhidea, unde trebuie să recunosc, puteai spune că s-a făcut războiul. Nimic interesant, dezastru la raioane. Şi mă uitam eu cuminte la penare, când vine o tipă că taică’su’. Era mai mică, cu o meclă taare disproporţionată şi cu minte de tărâţe. De ce? :

Tatăl către comoară de fiică’sa : „Măh fato măh, păi şi ce penar ai vreau tu, măh?” 
Fiică’sa : „Păi nuştu’, unul rotund şi mişto” 
După-aia se mai uită ei un pic p’acolo şi…
Taică’su : „Îţi place ăsta?” 

Şi îi arată un penar rotund, albastru cu model din acela de armată.
 La care fi’sa : „Păi dah ce ăsta?! Păi ăsta-i dă băieţi, eu nu sunt o băiată!!!”

   Am rămas aşa O.O şi după’aia am rămas aşa =]]. Fraatele meu, dacă erau ţigani îi înţelegeam, dar nici români nu-i puteai „cataloga”. Săraca sfântă limbă română, cred că dacă auzea fosta mea profă făcea infarct pe loc (nu că mi-ar fi părut rău >:) )  Oricum, a fost taare faza, nu ştiu cum de m-am abţinut să nu râd. Deci dragilor, asta ajuns Sfânta Limbă Română…


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top