Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

marți, 31 august 2010

Ultima zi de vară

   Simţeam că trebuie să vorbesc puţin despre asta. Plouă uşor şi afară e înnorat. Vara s-a dus fără vreau realizare extraordinară. Nici măcar nu prea m-am apucat de teme...>.< M-am plimbat, m-am holbat, am slăbit câteva kilograme şi cred că la mare le-am pus la loc. Azi am ieşit un pic ca să cumpăr câte ceva. Acum o lună ieşeam ca să-l mai văd pe blond. Cam aşa a fost vara. Mă bucur că începe şcoala, o să am şi eu cu ce să-mi ocup timpul, şi, cel mai important, am să uit de blond. Aşa a fost şi anul trecut, parcă. Cum am spus, mă aştept să am mai multe realizări pe timpul şcolii, doar mă apuc de canto, volei şi meditaţii la mate...nu? Ai mei nu prea par să facă ceva în privinţa asta, dar o să trag eu cumva de ei.
   Oricum, vreau să mulţumesc caniculei din vara asta, vreau să-i mulţumesc blondului şi blondei, Malinei şi tuturor care mi-au alinat plictiseala. Vara asta a fost super tare, aşa cum a fost. Aş fi putut face mai multe, dar totuşi nu-mi pare rău. Tot ce ştiu e că l-am văzut pe blond în fiecare zi posibilă. =]]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top