Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

sâmbătă, 15 mai 2010

So, helău fericit!

Deci, mi-am făcut blog. Decât să stau să citesc toate balivernele altora, mai bine stau şi le scriu eu pe ale mele, nu? Păii...presupun că ştii ce e aia un blog, nu? Dacă nu, pentru că mie mi-e lene să-ţi explic, just google it...

Aşa deci, după un an cretinizant de şcoală, trebuia să am şi eu o ocupaţie în vacanţă, să nu mor de plictiseală, nu? 
Ieri, după ce m-am plimbat cu o hârtie pe unde m-a pus tata să mă duc... zicea că nu mă mai ia în vacanţă  :|, că mie mult îmi mai păsa; fie, decât să-l ascult cum mă ameninţă, am zis să plec odată...oricum, dacă nu mă ia în vacanţă el, atunci eu mă mut în portbagaj şi se trezeşte cu mine oriunde merge :)). Deci, după toată faza cu tata, am reuşit în sfârşit să ies în park. Vorbeam cu prietena mea vrute şi nevrute, până când îi sună ăsteia telefonu'...a reuşit performanţa să vorbească cam, nush 75% din timpul în care a stat cu mine la telefon. Eu am tăcut şi mi-am scos creioanele. Într-o oră şi ceva mi-a ieşit un desen super tare. Oricum , azi mă văd cu o veche prietenă şi sper să am şi eu o zi în care chiar să mă distrez.


© Photo Alexandru Gâlmeanu

Plus, azi de dimineaţă am reuşit să mă înnegresc până la cot. Cine m-a pus să desenez cu cărbune? Şi am mai consumat şi o tonă de fixativ...

Un comentariu:

  1. Nice day ;)
    Hey! Eu eram cu telefonul.
    Well..mă bucur că am mai scăpat cât de cât de obsesia cu vorbitul la telefon. Începusem să fiu profesionistă in cheltuitul minutelor. Mai fac asta şi acum (pt ce sunt min de la cosmote?) dar mai puţintel :-"

    RăspundețiȘtergere

 
back to top